Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mnie zastanawia czy porod moze sie zaczac tak z zupelnego zaskoczenia..tzn. zero skurczy, zero czopa..bach i nagle zaczynasz rodzic...Pocieszam sie...
Eee..chodzilo mi o zwykly porod tyle, ze nagle lapia Cie skurcze te regularne i dalej to standard:-) Chodzilo mi o to czy mimo, iz przepowiadajace mi zanikly zupelnie i czopa na oczy nie widzialam to mam szanse znalezc sie np. dzis na porodowce
Fantazja - ja sie chyba dolacze do twojego pytania. Oprocz duzego brzuszka - ruszajacego sie niemilosiernie to nie zauwazam ze jestem w ciazy i to zaawansowanej
Fantazja jasne że masz! Natura tak to ułożyła, że i za 5 minut mogą Ci się nagle zacząć skurcze i wio! Przecież bywa, że brzuch obniża się podczas porodu, czop wylatuje w trakcie i wszystko odbywa się już na porodówce
No wlasnie Anni - u mnie jedyny objaw to brzuch wrecz gigantyczny A obcy ludzie to maja tupet...zaczepiaja mnie i pytaja czy to blizniakii ze pewnie juz zaraz..
Dzieki Esiu;-):-) A jesli chodzi o brzuch to obnizyl mi sie juz jakies 3 tygodnie temu...Haha..przypomnialo mi sie-wczoraj nalalam wanne po brzegi, wchodze i co? Unosze sie jak jakis balonik..brzuch mnie tak wypychal, ze nie moglam osiasc na dnie
Ech ci mądrale W mojej "mądrej książce" wyczytałam pocieszenie, że więcej "dobrych" rad na ulicy od ciężarówki wysłucha tylko matka z małym dzieckiem... Tylko zacząć strzelać! ;-)