reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

a ja wczoraj dokupilam reszte niezbednych mi rzeczy dla mnie i dla niuni
i ostatniego dnia pracy tzn 31 maja---spakuje sobie torbe do szpitala
wczesniej nawet nie zamierzam nic ruszac--tylko czekac
a do gina ide w czwartek za tydzien 17 maja:-):-)

reklama
Dorotka ja się własnie zastanawiałam kiedy będziesz się pakować, bo my prawie ten sam termin mamy. Ja myslę że w czerwcu zacznę pakowanie, jakoś czuję ze szybciej nie ma takiej potrzeby. Do gina idę 18.05 to może okaże się że jednak jest taka potrzeba.:-)

narazie chodze jeszcze do pracy wlacznie do 31.05
no to moze zamiast tego samego dnia
to zrobie sobie prezent na dzien dziecka i spakuje torbe:-D:-D:-D:-D

Witaminka Brzusioi super - az nie chce sie wierzyc ze dwa male bomble tam siedza:-D:-D:-D
widac ze opadiety - no ja mam wlasnie tez tyle miejsca jak ty od piersi do brzuszka, wiec tak tak mi tez opadl ;-)

no nic ...hmm... pozyjemy zobaczymy

Anni ty jestes niemozliwa z tym rozwarciem w lusterku:-D :-D jak ty sie tego dopatrzylas??? Bo przeciez rozwarcie to w srodku szyjki macicy a nie wejscia do pochwy a moze wejscie do pochwy tez sie "otwiera". kurcze a ja myslalam ze jest poprostu elastyczne ale sie nie otwiera:confused: Ja tam boli brzucha nie mam, tylko w nocy jak wstaje na siku to czasem czuje dol brzucha tak jakby byl caly "pobity" czy siny takie uczucie. A jak wasze bola?? Tak jak na okres czy jak?? I kurce jak tu samemu stwierdzic czy brzuchol opadl juz? ja tam stale na niego patrze i moze dlatego roznicy nie widze?:confused:

anni, brzuszek jest trochę zakryty, faktycznie z tej perspektywy wydaje się być mniejszy niż w rzeczywistości, bo nie widać odległości jego czubka od pleców. :-D

Witaminka stwierdzam ze Twój brzuszek jest ciut niżej od mojego. Ale na prawdę nie masz dużego brzuszka jak na bliźniaczki w nim siedzące, cudny jest.

Monia hehehe no nie wiem - dla mnie to taka szpara byla na szerokosc palucha - ale wiesz z powodu lustrzycy dawno tam nie zagladalam i sie odzwyczailam to moze mi sie cos pokrecilo hehehe ;-) kurcze nio, w nocy walczylam z godzine z lusterkim od pudru by sobie tam poogladac hehe nie mow ze na marne :-D

reklama
Anni hehehe ja tam nie wiem, jak chcesz to sobie ogladaj!:-D :szok: Wiesz ja juz sie od paru dni zabieram by ladnie sie tam wygolic i cos zabrac sie nie moge:szok: Ostatni raz tak sie nameczylam i tak nadusilam brzuchol ze potem bolal wiec teraz kurcze nawet za to zabrac mi sie nie chce. No ale w przyszlym tygodniu do gina znow wiec nie moge byc zarosnieta:szok: macie moze na to jakies sposoby?? No i nie piszcie by powierzyc sprawe mezowi bo akurat tego bym nie zrobila:-D

Do góry