Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ty sie tego dopatrzylas??? Bo przeciez rozwarcie to w srodku szyjki macicy a nie wejscia do pochwy a moze wejscie do pochwy tez sie "otwiera". kurcze a ja myslalam ze jest poprostu elastyczne ale sie nie otwiera
Ja tam boli brzucha nie mam, tylko w nocy jak wstaje na siku to czasem czuje dol brzucha tak jakby byl caly "pobity" czy siny takie uczucie. A jak wasze bola?? Tak jak na okres czy jak?? I kurce jak tu samemu stwierdzic czy brzuchol opadl juz? ja tam stale na niego patrze i moze dlatego roznicy nie widze?

Wiesz ja juz sie od paru dni zabieram by ladnie sie tam wygolic i cos zabrac sie nie moge
Ostatni raz tak sie nameczylam i tak nadusilam brzuchol ze potem bolal wiec teraz kurcze nawet za to zabrac mi sie nie chce. No ale w przyszlym tygodniu do gina znow wiec nie moge byc zarosnieta
macie moze na to jakies sposoby?? No i nie piszcie by powierzyc sprawe mezowi bo akurat tego bym nie zrobila