reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Ja mialam badanie usg 3d robione juz 3 razy w 12tyg, 23tyg i 32 tyg (kazde po 100 zł) i lekaz mowil zebym przyjechala jeszcze 24 maja na tak zwane dobadanie (50 zł) ale chyba dam juz sobie spokoj bo to jest 80 km od mojego domu w sumie nie daleko ale boje sie ze akurat wtedy moge zaczac rodzic :-)

reklama
Nie, o takim z przeplywami, ktore sprawdza czy lozysko nadal dobrze funkcjonuje

Pyciu, z tego co wiem to i na 2D mozna to spokojnie sprawdzic. Jak i wszystkie narzady.

tzn tak bo to badanie jest wykonywane w 2 d a pozniej lekarz przelacza na 3d zeby niunie zobaczyc ale ja mam tak zakodowane ze to 3d :-)

Szopka - nie wykrakałaś :-D :tak: ;-), wróciłam.

Dziewczyny, ja, po dzisiejszej wizycie u gina, wymeldowuję się z kolejki do pierwszeństwa w rodzeniu.:wściekła/y:.

Uff Monika już byłam w strachu że wykrakałam.. A w kolejce nadal jesteś jedną z pierwszych bo właściwy termin masz jeden z pierwszych. :-)
Ciekawe ile można pociągnąć bez szyjki..:baffled::eek::confused:
Ja mam zamiar zrobić mojej gince niespodziankę i odwiedzić ją raz jeszcze 25, bo na ostatniej wizycie już się ze mną właściwie pożegnała :-p

moj tez chyba opadniety. Tak mysle, bo jakos kregoslup mnie w ogole juz nie boli i wyglada to chyba inaczej...ale pewnosci nie mam

Witaminka to wklej zdjęcie porównam wysokość z moim brzuzkiem.

podczas leżenia wchodzi mi dłoń więc chyba jest wysoko. Dzisiaj wracając ze sklepu poczułam ból w dole brzucha i okrony ucisk na pęcherz. Był tak silny że wydawało mi się że się zesikałam, ale na szczęście nie. Może to mała się zsuwała tak jak u Moni, tylko ja to inaczej odczułam?

reklama
Wklejam zdjęcie. Ja też mogę wsadzić rękę, ogólnie jest trochę więcej miejsca między moim biustem a brzuchem niż do tej pory. A takie uczucie jak Monia miałam kilka dni temu, takie powolne ruchy na dole, zupełnie inne od tych, które czułam kiedy małe się przekręcały.

Do góry