Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w h&m są już zimowe kombinezony?
Trzeba teraz kupować, bo potem już co fajniejszych nie będzie, nie byłam w sklepach od połowy wakacji, trza ruszyć w miasto:-)

Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo![]()
ja jakos nie pamietam o tym ze w H&M sie ciuszki dla dzieci kupuje !!
Przynajmniej narazie najwięcej rzeczy tam właśnie zakupiłam :-)Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo![]()
, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
zawsze w takich sytuacjach jest allegro ... no ale butow to ja jeszcze na allegro nie kupilam ...