reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Kochane przyszło łóżeczko(szuflada) zestaw z materacykiem i pościelką (pościel super najwyżej jakości lepsza niż w sklepach nawet!)Ale się cieszę!!Na razie wszytko porozkładałam na łóżku:-).Polecam z czystym sercem Berwisa z Allegro-naprawdę dobrej jakości pościel, wykończenia super, bawełna ekstra i w ogóle kolor jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu!Do tego Panowie wnieśli mi te 60kg na 4 piętro;-)Wklejam gorące fotki!Przepraszam za bałagan..ale jestem taka podekscytowana!Łóżeczko jeszcze nie rozpakowane..zaraz się za nie zabieram:-)
Jak mi to wszystko migocze na łóżku!!!Ale będzie prania:-)

-ochraniacz na całą długość łóżeczka-super gruby wysoki!
-ochraniacz normalnej długości-też gruby i wysoki
-stelaż
-baldachim
-falbana maskująca
-2 komplety pościeli w tym 1 poszewka gratis (poduszka, kołderka)
-prześcieradełko
-pościel wypełnienie
-przybornik:-)
-rożek gratis!
-pieluchy

lilijka tez chcialam ten wzor kupic ale ostatecznie wybralam inny zielony ... taki z misiami :D mam nadzieje ze dzis juz to przyjdzie !!!

reklama
Niektóre ciuszki Maleńka dostała od kochanej cioci A.:)), niektóre od swojej jednej babci, niektóre od swojej drugiej babci a śpiworek z Moim zamówiliśmy na Allegro:)

Lilijka te wszystkie cuda w jakiej cenie?

Ja ubranka po Stasiu jeszcze trzymam w szafie, narazie przywiozłam tylko wózek, który trzeba naprawić, choć ciągle myslę nad nowym. I jeszcze muszę sprzedać spacerówkę bo mi tylko miejsce zajmuje. Łóżeczka jeszcze nie mam, ani komody/szafy, w którą mogłabym składować ubranka. Mam wrażenie, że mam dużo czasu jeszcze, ale jak widzę wasze przygotowania to chyba znak, że i ja powinnam coś zacząć robić.

Mi też się wydaje, że jeszcze masę czasu, ale ten czas to jednak nam ucieka. Nim się obejrzymy będzie październik.

ostatnia partia: (więcej nie mam :-D)

1002809.jpg

1002810g.jpg

1002811q.jpg

1002812.jpg

1002813oi.jpg

reklama
Do góry