Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No patrz ! a jak ja byłam to jeszcze wybór w miare był...choć najmniejszych rozmiarach (56) było poprzebierane...może w Warszawie maja jakis większy działWybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
ale w sumie co się dziwić ...kobitki kupują wczesniej, bo w sumie już nie wiele nam do końca zostało i nie wiadomo jak to pod koniec ciąży będzie z tym lataniem i szukaniem...ja po sobie widze ,że jeszcze z miesiąc i ciężko mnie będzie gdziekolwiek wyciagać ;-) Choc brzuchal nie taki duzy i +3kg na wadze to kregoslup juz daje sie mocno we znaki, wiec jak tylko widze coś co mi sie podoba to kupuje bez zastanawiania
...a co do Smyka to tez jestem nieco zawiedziona ,bo malo ładych rzeczy jest
Hej Lilijka - Ostatnio przegladalam ta stronke z lozeczkami i powiem ci szczerze, ze bardzo mnie to ciekawi. Lozeczko super i duzo dodatkow a cena nie jest wysoka. Oczywiscie super kolorystykaKochane przyszło łóżeczko.....
Szczerze sie nad tym zastanawiam. Jak co to bede cie pytac o szczegoly
no widze laski ze coraz wiecej juz tego mamy i co jedne to piekniejsze
mi wlasnie siostra napisala ze wor malych ciuszkow ma dla mnie wlacznie z kombinezonempojade po to moze pojutrze i obfoce
![]()

Mężatko naprawdę super oferta, czasem jedno łóżeczko tyle kosztuje (i to nie jakiejś drogiej firmy, tylko takie samo np ale w sklepie) co tutaj łóżeczko z szufladą, materac gruby gryka pianka kokos i ful wypas zestaw najwyższej jakości pościeli!Ochraniaczem jestem zachwycona, wysoki, gruby, odpowiednio sztywny (nie załamuje się). Łóżeczko Mąż mi skręcił~!Już stoi! Wyprałam wszystko i baldachim suszy sie na łóżeczku założony..tak mniej więcej to wygląda w częściach..bo większość (falbana, pościel)suszy się jeszcze-)Ale tak na szybko zrobiłam fotkę;-)
Najlepsze to to,że widziałam np zestawy pościeli które kosztowały 160zł i były tam tylko: podusia i kołdra +poszewki i ochraniacz!Tyle pieniędzy!A tutaj za 200zł jest chyba 12-elementowy komplet +gratis rożek i poszewka na podunię:-)
Zielony..tak to mój ulubiony kolor:-)
teraz o wyprawce do maluszko to moge zapomniec:-(a tak bardzo bym chciala,jak widze jak wy szalejecie to mi az szkoda
:-(
wiec ta cena jest rewelacyjna:-)