reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

• Starter tematu Starter tematu Georgina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no widze laski ze coraz wiecej juz tego mamy i co jedne to piekniejsze :D

mi wlasnie siostra napisala ze wor malych ciuszkow ma dla mnie wlacznie z kombinezonem :) pojade po to moze pojutrze i obfoce :D

Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie :no:, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
No patrz ! a jak ja byłam to jeszcze wybór w miare był...choć najmniejszych rozmiarach (56) było poprzebierane...może w Warszawie maja jakis większy dział :confused: ale w sumie co się dziwić ...kobitki kupują wczesniej, bo w sumie już nie wiele nam do końca zostało i nie wiadomo jak to pod koniec ciąży będzie z tym lataniem i szukaniem...ja po sobie widze ,że jeszcze z miesiąc i ciężko mnie będzie gdziekolwiek wyciagać ;-) Choc brzuchal nie taki duzy i +3kg na wadze to kregoslup juz daje sie mocno we znaki, wiec jak tylko widze coś co mi sie podoba to kupuje bez zastanawiania :tak:...a co do Smyka to tez jestem nieco zawiedziona ,bo malo ładych rzeczy jest:baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki!!!
Napatrzyc sie na te ubranka nie moge. Ja tez pomalutku zaczelam kupowalam, ale do tej pory staralam sie wybierac neutralne kolory, bo pani ginekolog w Polsce potwierdzila dziewczynke tylko w 80%, bo pepowinka byla miedzy nozkami. Wczoraj natomiast mialam USG (przymusowe, bo plamilam) , ale wszystko jest oki i drugi raz uslyszalam ze dziewczynka, wiec chyba zaczne w koncu wybierac cos tylko dla dziewczynek, a naprawde jest w czym wybierac i te kochane sukieneczki:-)

Kochane przyszło łóżeczko.....
Hej Lilijka - Ostatnio przegladalam ta stronke z lozeczkami i powiem ci szczerze, ze bardzo mnie to ciekawi. Lozeczko super i duzo dodatkow a cena nie jest wysoka. Oczywiscie super kolorystyka:tak:Szczerze sie nad tym zastanawiam. Jak co to bede cie pytac o szczegoly:tak:

Mężatko naprawdę super oferta, czasem jedno łóżeczko tyle kosztuje (i to nie jakiejś drogiej firmy, tylko takie samo np ale w sklepie) co tutaj łóżeczko z szufladą, materac gruby gryka pianka kokos i ful wypas zestaw najwyższej jakości pościeli!Ochraniaczem jestem zachwycona, wysoki, gruby, odpowiednio sztywny (nie załamuje się). Łóżeczko Mąż mi skręcił~!Już stoi! Wyprałam wszystko i baldachim suszy sie na łóżeczku założony..tak mniej więcej to wygląda w częściach..bo większość (falbana, pościel)suszy się jeszcze-)Ale tak na szybko zrobiłam fotkę;-)
Najlepsze to to,że widziałam np zestawy pościeli które kosztowały 160zł (i nawet nie wspomnę o Ferettim..ile kosztują) i były tam tylko: podusia i kołdra +poszewki i ochraniacz!Tyle pieniędzy!A tutaj za 200zł jest chyba 12-elementowy komplet +gratis rożek i poszewka na podunię:-)
Zielony..tak to mój ulubiony kolor:-)
Ubranka pozdobywałam w lumpie i po siostrzyczce (20 lat młodsza ode mnie:-)..a łóżeczko chciałam mieć nowe:-)

Załączniki

• dla dzidzi III.jpg
    dla dzidzi III.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Mężatko naprawdę super oferta, czasem jedno łóżeczko tyle kosztuje (i to nie jakiejś drogiej firmy, tylko takie samo np ale w sklepie) co tutaj łóżeczko z szufladą, materac gruby gryka pianka kokos i ful wypas zestaw najwyższej jakości pościeli!Ochraniaczem jestem zachwycona, wysoki, gruby, odpowiednio sztywny (nie załamuje się). Łóżeczko Mąż mi skręcił~!Już stoi! Wyprałam wszystko i baldachim suszy sie na łóżeczku założony..tak mniej więcej to wygląda w częściach..bo większość (falbana, pościel)suszy się jeszcze-)Ale tak na szybko zrobiłam fotkę;-)
Najlepsze to to,że widziałam np zestawy pościeli które kosztowały 160zł i były tam tylko: podusia i kołdra +poszewki i ochraniacz!Tyle pieniędzy!A tutaj za 200zł jest chyba 12-elementowy komplet +gratis rożek i poszewka na podunię:-)
Zielony..tak to mój ulubiony kolor:-)

lilijka pieknie to wyglada !! i niech mi ktos powie ze sie nie oplaca kupowac na allegro !!!!!

a mi siostra juz dzis ciuszki przywiozla ... zaraz zaczne to przegladac :D

reklama
LILIJKA super;-)ja napewno kupie posciel u tego pana skoro mowisz ze jest super;-)tylko ze nie we wrzesniu tylko w pazdzierniku bo teraz ciezko z kasa,dwa wesela(chyba bo jeszcze nie wiem jak bedzie),jesli pojdziemy to trzeba kupic cos do ubrania,splata kredytu i rachunki:tak:teraz o wyprawce do maluszko to moge zapomniec:-(a tak bardzo bym chciala,jak widze jak wy szalejecie to mi az szkoda:tak::-(
Ja posciel dla corki kupowalam w sklepie i za posciel+ochraniacz+baldachim zaplacilam 105zł:tak:wiec ta cena jest rewelacyjna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry