reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Sylwia
Ja w pierwszej tez panikowalam...jak mialam minimalny wyskok to czasem byly lzy :D a teraz jakos doszlam do tego, ze tak czy owak tego nie zmienie. Uwazam by nie miec cukru, ale jak zdarzy sie wyskok to zamiast plakac szybko cos robie aby zbic cukier. Musimy sie z tym zmierzyc. I pamietaj...ktoras dziewczyna juz o tym pisala 3lata temu byly normy do 140 :)

Ja po lazienkowym spa... :) moje dziecie cos jeszcze przez sen marudzi wiec zaraz pewnie do niej na moment wstane, uspie i ide spac.

Pamietajcie o zmianie czasu! :D

Dobranoc!

Hej zapomniałam napisać [emoji4]138 mi wyszło ziemniak calu ugotowany potem trochę w piekarniku co by skorka była fajniejsza
No ale jak widac zadziałał ziemniak w górę [emoji51]

Gosik Aga
Ja bym sie bala kompotu. To podobnie chyba jak z blenderem...owocow nie blendujemy...tak mi sie wydaje.

Ja po superchlebie -3 kromkach z maslem plus 2 parowkach z ketchupem 94...tak sie przejadlam, ze brzuch mnie potem bolal :D jakos sie przeglodzilam w ostatnim miesiacu :D

reklama
Do góry