monika1708
Fanka BB :)
Dziewczyny A jak.lekarz wypisuje receptę to na konkretny glukometr czy do wyboru ?
Ja mam na recepcie wpisana konkretna nazwe
Ja mam na recepcie wpisana konkretna nazwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doabetolog daje go za darmo po co kupujesz?Ja dzisiaj jadę kupić glukometr, i zacznie się przygoda
Ja mam tak samo takie to pogiete a jeszcze ta norma ponizej normalnego poziomu mam wrażenie ze ktos po prostu zarabia na nasTe glukometry tak maja... Mi sie wydaje ze to wszystko w tej cukrzycy ciazowej to takie na wyrost jest... Jestes np bez insuliny cukier masz na czczo troche podwyższonych, dostajesz insuline tez jest podwyższony czesto... Im dłużej trwam w tych cukrzycach ciążowych, tym bardziej tego nie rozumiem...
Ja dostałam receptę od diabetologaDoabetolog daje go za darmo po co kupujesz?
Hm w sumie teraz tak myślę na recepcie sa paski + zestaw startowyDoabetolog daje go za darmo po co kupujesz?
Uuuu dziwneJa dostałam receptę od diabetologa
A zobaczę dziś w aptece, jest korona więc porady są telefoniczne.Uuuu dziwne
Dostaniesz pewnie i glukometr za darmo do paskow o ile beda miec akurat ten model w aptece...A zobaczę dziś w aptece, jest korona więc porady są telefoniczne.
Na recepcie sa paski plus zestaw startowy więc nie wiem
Tak, dostałam za darmo. Za paski grosze zapłaciłam. Już ogarnęłam jak to działa.Dostaniesz pewnie i glukometr za darmo do paskow o ile beda miec akurat ten model w aptece...