reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dostałam w aptece to samo.

Emka jak często to masz brać i ile tabletek???na razie wzięłam 1 ...a co do tego mojego żelaza to ja nie wiem jak czytałam tą ulotkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:....ale pisze że przed wzięciem jego 2 h nic nie mogę a ja myślałam że odwrotnie:zawstydzona/y:.

Locia Ty to już przynajmniej masz doświadczenie:tak: .....a 14 na Walentynki to się musisz jeszcze rozerwać:-p

Dziś jadłam bigos, soczek jednodniowy marchewkowy, kawałek sernika u mnie to żadne lasanie nie wchodzą w gre bo pewnie od razu cukry by szalały.

A ten kurczak z bambusem to sama robiłaś czy kupione.....bo jak jakiś łatwy przepis to dawaj.

reklama
Ja szczerze nie pamietam jak mialam w ostatniej ciazy przy koncowce- ale ja od 25 tyg. bylam na lekarstwach wiec i tak one mi pomagaly.:)) Wiem jedno ze od 36 pozwalalam sobie na wiecej:))) ale samych wynikow nie pamietam.

3 razy dziennie po 1 tabletce :)
a co do kurczaka to kupiony chinski kurczak z bambusem :D mmm :)
teraz mi sie slodkiego chce :) ale obiecalam sobie ze dopiero o 20 ;)

Zrobiłam sałatkę jarzynową z majonezem ciekawe jaki cukier będzie bo zjadłam ogromny talerz i dodałam oczywiście ziemniaczki .....mniam.... niuni też smakuje bo się rusza:-p

haha
moja kumpela po zjedzeniu salatki jarzynowej z majonezem pojechala rodzic i urodzila chlopaka :D
jesli chodzi o majonez to srednio mozna.. zmierz cukieri i sie pochwal :) o ktorej mierzysz ? :)

Witam w niedzielkę.

Po sałatce 112 :-) wczoraj. Dziś na obiadek też będzie z kurczaczkiem.

Wczoraj już wyłączyłam kompa bo taka cisza że aż smutno:baffled::baffled:.

A co do słodkiego to dziś Kinder maxi king ale na podwieczorek:-p:-p

ja na mcroyala lece bo tak mi sie chce czegos niezdrowego :(

a ja dzis tego mcdonalda zjadlam i po 1 h 160 ;(
glupia jestem ;(

Ostatnia edycja:
No to kurcze sporo....a ten mcroyal pewnie malutki.....u nas w miasteczku nie ma mc`d

a u mnie po obiadku 96:-)...
Potem było szklanka waniliowego napoju sojowego-słodkiego, słone orzeszki nerkowca + ten kinder i 99.

A teraz nic bo żelazo...jak ostatnio je pózno wypiłam bo one słodkie to rano miałam wysoki cukier:baffled:.....

Muszę Emka napisać Ci swój nr na priwa bo jak u Ciebie się zacznie to będe chyba sama do siebie pisać na tym forum:-p....i nie będe wiedzieć co się dzieje.

reklama
Do góry