Czy zdrowe kobiety, po zjedzeniu np frytek mają cukier w normie???
No tak, wlaśnie tym się od nich różnimy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy zdrowe kobiety, po zjedzeniu np frytek mają cukier w normie???
Ja bym spróbowała na moim mężu, ale on nie zje takiej ilości słodkiego jak ja :-) Ostatnio po jajecznicy z 5 jajek, na dośc sporek ilości masła, z 15 dkg wędliny cukier po godzinie miał 93. Ręce mi opadły.
A wczoraj to już w ogóle cukry chyba zwariowały. Zastanawia mnie wpływ czerwonej papryki na cukier bo jest dość słodka. Zjadłam grahamkę z 3 plasterkami drobiowej chudej wędliny i połową czerwonej papryki, cukier po godzinie 157a po dwóch 119. Teraz nie wiem co tak wybiło mi ten cukier, ale podejrzewam, że papryka.
Na czczo miałam 87 dzisiaj, zjadłam 2 jajka, żeby sprawdzić gotowane i idę zmierzyć cukier po godzinie :-)
Spróbuj z innym chlebem bo podejrzewam, że on może tu byś sprawcą.Na czczo super:-)