reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Emka- igły chyba 0,50 groszy za jedna - ale tego nie musisz tyle kupować - mówię ci że ja rzadko je zmieniam.

No właśnie Basia pamiętam że ty chodziłaś i chodziłaś po terminie i jeszcze miałaś chłopów w domu chorych w terminie :) To ja nie wiem co oni ode mnie chcą!! no cóż nie będę narażać malucha i pójdę w poniedziałek bez marudzenia- w końcu jesteśmy babami i jakoś ten poród wytrzymam.

reklama
Maria pewnie, że dasz radę!!!:tak:

Emka dali Ci optium?:szok::szok::szok: Ja się go wręcz boje:-D:-D:-D Spróbuj jeszcze raz, może za małą kropelkę krwi miałaś? Ja dostałam ostatnio 10 igieł za darmo bo podobno apteki maja jakieś bonusy czy coś tam. A tak to płaciłam 10 groszy za jedną.

Basia a jak Twoje cukry?

Kurcze dziewczyny ledwo chodzę. Coś mnie wziął taki ból w dole kręgosłupa i w pachwinach, że nie mogę się ruszyć. Najwygodniej mi na piłce mojego synusia. Mam nadzieję, że nie pęknie:-D:-D:-D

Nie no Emka - coś źle zrobiłaś, ja mam ten sam sprzęt też z Karowej, nie ma takich wyników.
Musisz otworzyć opakowanie pasków i tam w środku jest w plastikowym pudełku taki plastikowy duży biały paseczek- włóż go i pokaże ci się jego numer na wyświetlaczu (ten sam co na tym pasku), następnie weź cienki niebieski pasek włóż do aparatu i musi mieć ten sam numer pasek co się na wyświetlaczu pokazał, następnie nakłuj palec i przyłóż do paska aż piśnie i zacznie odliczanie od 5-0 i wtedy masz wynik.
Nie ma takiego wyniku jak 38! może być np. od 65-200 ale niżej chyba nie istnieje byłabyś już w śpiączce :tak: spróbuj jeszcze raz.

Aga- może rozchodzisz ten ból :) mi chodzenie na to pomaga - tyle że już zaczyna mnie już wszystko inne boleć :)

haha
no to na bank zle zrobione ! ;p ojeju dopiero sie ucze ;p zjem kolacje to zrobie po kolacji ;p a kluje sie zwykla igla :( bo w aptece nie maja nakluwacza samego..

Emka skoro jesteś z Warszawy to masz pewnie normę do 120 po godzinie i do 90 na czczo. My z Poznania mamy mierzyć po dwóch godzinach i norma do 120 i do 90 na czczo. Nie powiedzieli Ci tego? Przecież to najważniejsze?:szok:

reklama
Emka no to napisz koniecznie jaki miałaś wynik:tak: A co masz dzisiaj na kolację? U mnie chlebek razowy i dwa jajka i herbata z cytryną bez cukru. :tak:

Maria spróbuje wejść pod ciepły prysznic może to mi pomoże.:-(

Do góry