Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A z czym je jadasz?Daj znac czy smakuja i jak cukier.
Z majonzem [emoji1787] szynka, ser. Jak normalne kanapki. Ostatnio zasmakowalam z serem na cieplo. W pracy tak jem, pogrzewam je 40 sekund w mikrofalii ( w domu nie mam [emoji6])A z czym je jadasz?
Do ogarnięcia[emoji23] dam znać jutro.Z majonzem [emoji1787] szynka, ser. Jak normalne kanapki. Ostatnio zasmakowalam z serem na cieplo. W pracy tak jem, pogrzewam je 40 sekund w mikrofalii ( w domu nie mam [emoji6])
Luzik, myślałam że to boli ale nie@slodkatrojeczka jak sobie radzisz z insulina?
Nie boli? Ja to pierwsze wkucia do pomiaru przechodzialam katorge, ciekawie jakbym insuline znosla.Luzik, myślałam że to boli ale nieZa to okropnie smierdzi jak na mój ciążowy węch.
Też mi to śmierdzi bleee [emoji32]Luzik, myślałam że to boli ale nieZa to okropnie smierdzi jak na mój ciążowy węch.
Myślę, że palce są dużo wrazliwsze niż udoNie boli? Ja to pierwsze wkucia do pomiaru przechodzialam katorge, ciekawie jakbym insuline znosla.