Ennis92
Fanka BB :)
Nie. Jak jadłam częściej to wiecznie były wysoko. Potem miałam ogólnie problem z jedzeniem i było lepiej i tak zostało że jem rzadko i cukry lepszeCukry Ci nie szaleją, że masz taką długą przerwę między posiłkami ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Jak jadłam częściej to wiecznie były wysoko. Potem miałam ogólnie problem z jedzeniem i było lepiej i tak zostało że jem rzadko i cukry lepszeCukry Ci nie szaleją, że masz taką długą przerwę między posiłkami ?
Polecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozićZobacz załącznik 959653
Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z ranaPolecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Ja mlodej tak owoce przemycam, w postaci lodow.
Tak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z ranaI to takie ze sportowego sklepu bez oleju palmowego... Mogłabym łyżką jeść
a duzo szpinaku dajesz?
Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechoweTak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...
Kolejna przekaska dla nas na ktora wpadlam teraz to czipsy z jarmuzu. Jarmuz, oliwa, przyprawy i piekarnik 10min. Tez ciekawe[emoji4] Az jutro kupie sobie jarmuz, bo dawno niejadlam.
O ja tez musze cukinie kupic, mniam mnaim[emoji39]Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe![]()
Mała namiastka prawdziwych lodówPatrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozićZobacz załącznik 959653
Ja bym zrobiła jogurt, szpinak i pomarańczą. Podobne jadłam z lodziarni i były pysznePolecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Ja mlodej tak owoce przemycam, w postaci lodow.
Ja też dziś myślałam o plackach z cukiniDzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe![]()