Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem jesteś w normie. Weź pod uwagę, że Ty jesteś cukrzykiem. Masz dietę na co dzien. A dla nas to jest całkowita zmiana żywienia. Stąd mały przyrost wagi. Ja w tej chwili jestem na plusie 2,5kg od początku ciąży.Na początku miałam takie głupie przekonanie że mam nie przytyć bo i tak jestem gruba. I do 20tyg oplakiwalam każdy dodatkowy kg a P. wiecznie mnie zapewniał że jestem piękna. Dopieor tak naprawdę olalam wagę jak mały przestał rosnąć i stwierdziłam że chłopu się podobam a o dziecko muszę zadbać, byle on rósł ja mogę i 40kg przytyć
Ja diety jako takiej nigdy nie mialam mimo cukrzycy. Jadłam zdrowo czasem coś czego nie powinnam. Ale ani nie chudlam anie nie tyłam.Moim zdaniem jesteś w normie. Weź pod uwagę, że Ty jesteś cukrzykiem. Masz dietę na co dzien. A dla nas to jest całkowita zmiana żywienia. Stąd mały przyrost wagi. Ja w tej chwili jestem na plusie 2,5kg od początku ciąży.
Poza tym moja kolezanka przytyla w ciazy blizniaczej prawie 60kg. I to nie jest sciema. Nie patrzylam jej na wagę ale wierzcie mi, było widać to było wręcz szokujące. Ale wrocila do swojej wagi po porodzie.
Wyglądała jakby jej ktos dokleił sporo ciałaJa diety jako takiej nigdy nie mialam mimo cukrzycy. Jadłam zdrowo czasem coś czego nie powinnam. Ale ani nie chudlam anie nie tyłam.
Kurde 60kg [emoji85] biedna dziewczyna ciężko jej musiało być
Jakbym mogła, też bym jadła. I też czekam na ten dzień, kiedy waga wystrzeli, bo narazie to zbyt piękne, żeby miało trwaćU mnie doktor kazał tyć od 0,3 do 0,5 kg na tydzień. Ale póki co jestem w 19 tc i przytyłam ok 2,3 kg. Szczerze to myślę, że przyjdzie taki dzień że mi ta waga nagle wywali w kosmos. Po za tym wieczorem cukier 118 po kulce mozzarelli, pomidorach i czymś co można nazwać ala ciastem z mąki kukurydzianej ;p
Na tydzien? To chyba u zdrowej kobiety tak powinno byc. Na diecie moze byc ciezej niestety.U mnie doktor kazał tyć od 0,3 do 0,5 kg na tydzień. Ale póki co jestem w 19 tc i przytyłam ok 2,3 kg. Szczerze to myślę, że przyjdzie taki dzień że mi ta waga nagle wywali w kosmos. Po za tym wieczorem cukier 118 po kulce mozzarelli, pomidorach i czymś co można nazwać ala ciastem z mąki kukurydzianej ;p