Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez wlasnie weszlam zeby zobaczyc czy Slodka cos pisala na temat wizyty, czy ja przegapilam.Coś kojarzę, że jakieś 6 tygodni po porodzie jeszcze trzeba zachować czujność, bo u jakiegoś małego procenta mam cukrzyca ciążowa może przejść w stan przewlekły.
Jak nie zapomnę, to dopytam za tydzień na wizycie jak z tą refundacją po porodzie.
@slodkatrojeczka jak wizyta u diabetologa?
Na 15.45 mamCoś kojarzę, że jakieś 6 tygodni po porodzie jeszcze trzeba zachować czujność, bo u jakiegoś małego procenta mam cukrzyca ciążowa może przejść w stan przewlekły.
Jak nie zapomnę, to dopytam za tydzień na wizycie jak z tą refundacją po porodzie.
@slodkatrojeczka jak wizyta u diabetologa?
Ja bym ci poleciła brać 15 minut przed bo on jednak wolno działa. Też mam NovorapidJa po diabetologu. Dostałam novorapid do obiadu. Mam brać 5 minut przed obiadem narazie 1j i powinno być dobrze. Przyda się na wesele. No i nowego pena tylko muszę go jakoś oznaczyć, żebym nie pomyliła![]()
Ok, czyli standardzikOkiennica przeważnie robią podstawowa funkcje nerek
Tak chyba to to. Zrobili mi w 18 tyg i sama bylam zaskoczona. Potem sie okazalo ze w moim przypadku powinno to byc regularne badanie o czym nikt nie mowil 4 lata temu.@renisus które parametry nerkowe z krwi robisz związane z cukrzycą?
Jakoś nie wierzę, że mi to jakikolwiek lekarz zleci, to sobie zapiszę i sama będę robić![]()
Ok, czyli standardzik![]()
Co kolwiek macie na mysli [emoji16] Sie nie znam. Mowil ze nerki sprawdzaja [emoji2957]Ja bym ci poleciła brać 15 minut przed bo on jednak wolno działa. Też mam Novorapid
Okiennica przeważnie robią podstawowa funkcje nerek