slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie ma zapiekanek w ikei?Ja właśnie kombinuje jak tu się wybrać przy okazji do Ikei i juz nawet rozważam USG połówkowe w Bydgoszczy, żeby mieć powód ;-)
Ale odkąd wycofali zapiekanki z Ikea, to nie ma tam dla mnie żarcia [ikonka płacząca rzewnymi łzami]
Te ich hamburgery czy hotdogi to już nie to...
Najmocniej od kiedy mierzę cukier podniosła mi zapiekanka... 217 po godzinie, myślałam że zejdę z tego świata. Żebym tam jeszcze miała jakies dodatki a ja taką biedną z biedronki za 1.99 zjadlam. Mezowi dowaliłam sera i szynki a sobie nie. Jestem za próbowaniem, nie każdemu szkodzi to samo. A i ja też bym dmuchała na zimne. Po kolacji miałam cukier 84. Mniej niż na czczo. Ale zjadłam jajecznice z twarogiem. Taka zachcianka.Slodkatrojeczka, to moja zachcianka ciazowa i mysle ze jak nie zjem w koncu to oszaleje.
Ja po serniku mialam cukier w miare, ale zaczelam plamic i oczywiscie polaczylam to sobie z cukrzyca. Mimo ze zapewniaja mnie ze to dwie rozne sprawy, juz sernika w ciazy nie rusze...a tak uwielbiam.
Skończył mi się ciemny a po jasnym mam duży skok od razu nawet po kromeczce. Za to na sniadanie zrobiłam sobie omlet z dwoch jaj z płatkami owsianymi i masłem orzechowym i jest ok.Popcorn na Ig 72, ale możesz spróbować, może nie całą miskę
@slodkatrojeczka do tej jajecznicy z twarogiem powinnaś kromeczkę chleba zjeść![]()
Ja do sniadania tez nie jem weglowodanowJa nie jem węglowodanów do każdego posiłku. Często rano jem tłusty twaróg że śmietana i szczypiorkiem bez chleba to tak mi smacznej [emoji85]
Ja do śniadania nie mogę nabiału, bo mi cukry szaleją. A twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką mogłabym jeść na każdy posiłek [emoji6]Ja nie jem węglowodanów do każdego posiłku. Często rano jem tłusty twaróg że śmietana i szczypiorkiem bez chleba to tak mi smacznej [emoji85]