renisus
Fanka BB :)
Przejadlam sie [emoji51]U mnie ogorki nie działaja a szkoda bo lubiea czemu juz nie mozesz?
Moniczka, nie wiem. Mysle ze spotaknie z diabetolog wiele wyjasni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przejadlam sie [emoji51]U mnie ogorki nie działaja a szkoda bo lubiea czemu juz nie mozesz?
Jaki miałaś drugi wynik jesli mogę spytać?Hej dziewczyny. U mnie glukoza wyszła na czczo 92 więc lekarz skierowal mnie na krzywą cukrową. Drugi wynik podwyższony więc stwierdzona cukrzyca. Udałam się do diabetologa. Tam Pani się bardzo zdziwila, że tak szybko miałam robione bo w 10tc. Stwierdziła, że nie jest to wysokie. Kazała mierzyć cukier i przyjść w poniedziałek bo chce jak to powiedziała szczególnie się ze mną spotkać. Może wyśle mnie na ponowne badanie, bo cukry ciągle w normie. Jem tak jak jadłam, a ostatnio pozwoliłam sobie na bigos cukier po 112, tartę czekoladową (zaslodzona byłam bardzo) cukier 106. Dziś pozwoliłam sobie na paczka i cukier 112. Czy to możliwe, że jednak wynik wyszedł błędny? Robiłam w diagnostyce.
WynikiJaki miałaś drugi wynik jesli mogę spytać?
Według mnie po godzinie masz za wysokie do 7.5 powinno być. Ale to u nas takie standardy nie wiem jak w Polsce
Lekarz też twierdzi, że drugie podwyższoneWedług mnie po godzinie masz za wysokie do 7.5 powinno być. Ale to u nas takie standardy nie wiem jak w Polsce
Ty sprawdzasz cukier godzinę czy dwie po jedzeniu?Lekarz też twierdzi, że drugie podwyższone