reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Edytowałam tam post :) Może dadzą Ci spokój po tych pomiarach. Chodzi mi o to, że w miarę jak rośnie maluch i łożysko co raz trudniej z tymi cukrami. Dlatego musi sprawdzić, jak teraz wyjdzie dobrze to i tak potem znowu czeka Cię glukoza.
Tak wiem, ale to zawsze trochę więcej spokoju, bo tak to człowiek się martwi. Tym bardziej, że z pierwszym synem miałam cholestaze ciążową...

Tak wiem, ale to zawsze trochę więcej spokoju, bo tak to człowiek się martwi. Tym bardziej, że z pierwszym synem miałam cholestaze ciążową...
Moja szwagierka zaliczyła 3 cukrzyce i 2 cholestazy. Mam nadzieję, że mnie ominą takie przygody. Co ma być to i tak będzie, stres podnosi cukier ;) Osobiście cieszę się, że nie będę już piła tego świństwa (no w sumie będę po porodzie) i wcale nie cieszy mnie cukrzyca, ale oswajam się z tym i wiem, że muszę myśleć przede wszystkim o małym, więc powoli zamieniam się w królika [emoji23]

Nie martw sie, ciaza z dieta nie jest taka zla. W sumie to dobrze ze juz sprawdzasz cukier, jakby nagle zaczal swirowac to od razu wylapiesz.
Liczyłam, że uda mi się przytyć trochę w tej ciąży, bo w poprzedniej wymiotowałam nawet 2 dni przed porodem, a teraz szybko mi mdłości przeszły :) no ale cóż jak trzeba będzie to trudno. Dziecko najważniejsze

Moja szwagierka zaliczyła 3 cukrzyce i 2 cholestazy. Mam nadzieję, że mnie ominą takie przygody. Co ma być to i tak będzie, stres podnosi cukier ;) Osobiście cieszę się, że nie będę już piła tego świństwa (no w sumie będę po porodzie) i wcale nie cieszy mnie cukrzyca, ale oswajam się z tym i wiem, że muszę myśleć przede wszystkim o małym, więc powoli zamieniam się w królika [emoji23]
A ja niestety nigdy nie lubiłam zbytnio warzyw i teraz to dla mnie tragedia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry