slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Robiłam ale na moim zadupiu cukini nie kupięMi L robil placki ale z cukinni, dosc podobnie smakuja i byly ok. Robilas kiedys? Ziemniakow nie ruszam, odwazylam juz na 100% Ale zjadlabym, zjadla.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam ale na moim zadupiu cukini nie kupięMi L robil placki ale z cukinni, dosc podobnie smakuja i byly ok. Robilas kiedys? Ziemniakow nie ruszam, odwazylam juz na 100% Ale zjadlabym, zjadla.
Daj znac jak.cukier po. Ale mam smaka.Robiłam ale na moim zadupiu cukini nie kupięSpróbuję, zjem dwa placki i zobaczymy czy będzie dobrze
![]()
Nie wiem jak to jest ale miałam to samo po kapuscie kiszonej. Cukier godzine po 74Dziewczyny tak zaczelam sie zastanawiac czy cukry 1h po posilku ponizej 90 są groźne?
Chyba musze odstawic kapuste kiszona bo za bardzo mi spada cukier po niej...wczoraj po obiedzie 74 a dzis 88...
Ja czasem mam niższe niż przed posiłkiem i nic nie mówili. Jak się dobrze czujesz to jest okDziewczyny tak zaczelam sie zastanawiac czy cukry 1h po posilku ponizej 90 są groźne?
Chyba musze odstawic kapuste kiszona bo za bardzo mi spada cukier po niej...wczoraj po obiedzie 74 a dzis 88...
Ja na drugie sniadanie zawsze jabłko, a na podwieczorek najczesciej po prostu kanapke jednąDziewczyny a co jecie na drugie śniadanie i podwieczorek?
Nie jadamDziewczyny a co jecie na drugie śniadanie i podwieczorek?
I nie jesteś głodna? Ja jadam i u mnie to zwykle kanapka z sałatą, plastrem szynki i ogórkiem/pomidorem.Nie jadam