moniczka2609
Fanka BB :)
Mi diabetolog kazała bo mówiła, że jak wychodzą często to znaczy że jestem głodna w nocy i muszę coś jeszcze kąsnąć, żeby dzidzia nie była głodnaO widzisz ja nie sprawdzam ketonów. Jeszcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi diabetolog kazała bo mówiła, że jak wychodzą często to znaczy że jestem głodna w nocy i muszę coś jeszcze kąsnąć, żeby dzidzia nie była głodnaO widzisz ja nie sprawdzam ketonów. Jeszcze![]()
Haha o matko....no to ładnie....a z jakiego to sklepu? Moze znajdziesz go gdzies blizej xd albo bedziesz robila zapasy raz w tygodniu i mrozic moznaDwie kromki z sałatą, serem feta i ogórkiem. Cukier po godzinie 121. Najgorzej, że kupiłam ten chleb 50km od domu [emoji23]Zobacz załącznik 950419
U mnie jest 5,3 norma. Ja czesto mam 5,2.Też nie sprawdzam ketonow. Nie kazali a i z różnych powodów mogą być.
@slodkatrojeczka u nas do 5.5 (99) jest norma w ciąży
Ja na metforminie już kilka lat. Nie bierz na pusty żołądek, najlepiej po jedzeniu. No i możesz mieć mdłości i biegunki niestetyNo i w srode odbieram recepte na metformine (?) Chyba dobrze nazwe napisalam. Narazie z wieczornym posilkiem bo on jest zazwyczaj ponad norme. A potem zobaczymy.
Wlasnie kazala mi z posilkiem zeby nie miec problemow zolodkowych. Mam nadzieje ze to wystarczy. A po tym sie tyje, czy nie ma znaczenia na organizm?Ja na metforminie już kilka lat. Nie bierz na pusty żołądek, najlepiej po jedzeniu. No i możesz mieć mdłości i biegunki niestety
U mnie po tygodniu się uspokoiło
Na metforminie można nawet schudnąć. Uwrazliwia tkanki na insulinę. Czesa terapia przy PCOWlasnie kazala mi z posilkiem zeby nie miec problemow zolodkowych. Mam nadzieje ze to wystarczy. A po tym sie tyje, czy nie ma znaczenia na organizm?