Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj niedobrze.Nie dość że zapomniałam wziąść insulinę rano to jeszcze monitor zapomniałam.
Znalazłam stary monitor w plecaku, działa, kilka pasków mam. Będę żyć. Gorzej z tą insulina ale dużo ruchu dziś to może mnie oszczędziOj niedobrze.
Slodkatojeczka Ty dzisiaj masz wizyte?
W poniedziałek. Jak pojechałam dzień po telefonie do nich się zarejestrować to termin na 13 już przepadł.Oj niedobrze.
Slodkatojeczka Ty dzisiaj masz wizyte?
Ennis, to powodzenia bez insuliny.Znalazłam stary monitor w plecaku, działa, kilka pasków mam. Będę żyć. Gorzej z tą insulina ale dużo ruchu dziś to może mnie oszczędzi
To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?W poniedziałek. Jak pojechałam dzień po telefonie do nich się zarejestrować to termin na 13 już przepadł.
Po sniadaniu nadal mam za dużo, wczoraj miałam i po obiedzie (zupa jarzynowa). Już nabieram wprawy ale te cholerne śniadanie. Raz nie miałam skoku. Tak cały czas mam za dużo po sniadaniu. Zamierzam powiedziec jej od razu, że próbuje od miesiaca i nie mogę ogarnąć sniadania.Ennis, to powodzenia bez insuliny. To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?
Ja dzisiaj jade po recepte, mam nadzieje ze nie bede miec skutkow ubocznych.
Ja się do biegania nie nadaje. Z metformina możliwe że uda Ci się z tym chlebem [emoji1696][emoji1696]Ja mam 5,5kg na plusie.
Ennis no bieganie pomaga utrzymac poziom glukozy.
Slodkatrojeczka, ciekawi mnie czy dostaniesz jakis wspomagacz. Wez swoje zapiski na wizyte.
Wczoraj L kupil chleb zytni i nawet kanapje do pracy zabralam. Bylam w granicy, ale nie przekroczylam. Hurra! Ciekawie jak dlugo bede go tolerowac.