Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze. Możliwe że w ogóle żadne skutki uboczne cię nie dopadna.Ja sie w sumie kg nie martwie, w pierwszej ciazy mialam 16 na plusie i to w 30 tyg. Potem juz nie przytylam nic.
Naczytalam sie o tej metforminie i sie boje ponownych mdlosci [emoji24][emoji24][emoji24]
Mam nadzieje, ogolnie jestem zawsze antytableczna i brytyjski system leczenia paracetamolem bardzo mi odpowiada. Za dziecka nabralam sie wszystkiego i mam dosyc.Będzie dobrze. Możliwe że w ogóle żadne skutki uboczne cię nie dopadna.
Może a może po prostu tyle chodzenia dziś [emoji848]Ennis moze nie potrzebujesz insuliny teraz?
Dostalam metfromine, mam brac 1x500 a potem zwiekszyc na 2x500 jakby rano zaczely cukry szalec, bo zakladaja ze tak bedzie. Mowila mi ze wcale nie mam tak zlych pomiarow, ale poszla do doktora i jednak mi dali te tabsy. W sumie dala mi do wyboru zaczac je brac dzisiaj i nie musze wracac za tydzien, albo wrocic za tydzien i prawdopodobnie je dostac. Mowil tez ze juz do konca ciazy bede musiala je brac i byc moze trzeba bedzie zwiekszac dawke.

Kurcze, a u nas od razu wjeżdżają z insuliną. I jeszcze to straszenie porodem 100km od domu...Okiennica w UK zaczynaja od tabletek, insulina jest juz jak metformina nie daje rady. Dodatkowo moje cukry nie sa az tak zle, tylko wieczorny pomiar ponad norme. Jak oni to mowia, zaczniemy od...a potem zobaczymy.
Polecam te buleczki z Lidla, jutro zrobie zdjecie. Sa przepyszje i cukier niski po nich,.chyba ze to zasluga tabletek.