reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ćwiczymy ćwiczymy !!!!!

melduje sie ze już ćwiczyłam!!!gagaz tymi brzuszkami to troche przegiełaś ::)
30 na pierwszy raz-no chyba nas chcesz wykonczyć!!!!ciekawe jak jutro moje zakwasy dadza znać to sie pewnie z łożka nie zwleke...
arabella ty to masz kondyche ,nie to co ja :p

reklama
Nie moge sie zmusic, zeby cwiczyc ten zestaw. Dla mnie takie brzuszki itepe to zupełny bezsens i nuuuuuuda. nic na to nie poradze. Ale jednego GAGA dokanalas, ćwiczyc będę - dla własnej przyjemnosci i dla zdrowia. Ale tak, jak lubie. Czyli wróce do calenatksu. POprzednio w miesiac z balerona przeistoczyłam sie z laske. Mam nadzieje, że teraz tez zadziała. Ta gimnastyka jest spokojna i pozwla mi się zrelaksowac natomiast takie brzuszki to tylko adrenaline we mnie wyzwalają....

NO I TERAZ PROSZE O POMOC. Nigdzie nie moge znalesc zestawów calanetiksu. POprzednie zgubilam przy przeprowadzkach :(
Może namówie jeszcze kogos na taka spokojna - ale BARDZO SKUTECZNĄ forme kształtowania figóry?

zuzaczku każde ćwiczenie jest dobre, a jeśli cię wkurza to nie ma sensu :) ale ja z przyjemnością zapoznam się z twoimi ćwiczeniami, jak tak rzuciłam hop siup żeby Was i siebie zmobilizować, :)

No co jest?NIkt nie ćwiczy?ja melduje ze dziś już zaliczyłam. ale zakwasy to ja mam..oj mam....
O calanetiksie slyszałam duzo dobrego ale niestety nic na ten temat nie mam a szkoda...

ja ćwiczę ćwiczę twardo i mam nadzieje ze przezwycięże swój słomiany zapał !!
A zakwasy tez mam uuuuuuuu

No a ja Wam kibicuję z lampką martini w dłoni. U mnie waga ani drgnie. Aerobik poszedł w kąt. No, może od jutra zacznę z Wami. :DAle skądże, obiecałam mężowi kolację z winkiem, więc raczej aerobik odpada, no chyba , że taki przyjemniejszy ,łóżkowy, to chętnie. ;D ;D

anda jak z mężem bara bara to ćwiczenia masz zalicznone ;D.

Ja jeszcze poćwiczę, trochę zakwasów mam :p.

No ,no dziewczyny a ja sobie nie odpuszczam-pełna mobilizacja :D
NO może dziś wyjatkowo , ale tylko dlatego że mąż mnie namawia na bara bara ::) >:D
wiec nie bede sie opierać!!! :p

reklama
Do góry