reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
Ciasto domowe spozylam dzisiaj - biszkopt z tortengussem (to takie cos w rodzaju galaretko-zelatyny), owocami i bita smietana:-) poza tym domowy sernik, drozdzowki a ostatnio kawalek tortu:-) a potem marudze, ze mi na wadze nie spada:zawstydzona/y:

widzę, że tylko ja się z ciastami obijam... no nic mąż zażyczył sobie karpatkę więc trzeba stanąć na wysokości zadania i upiec :D

Już wiem że bananów też nie mogę:-:)-:)-(.Przedwczoraj zjadłam pół,wczoraj rano całego a po obiedzie od nowa wysypka czerwona:no::no::no:,a dziś w nocy bóle brzuszka i rano paskudna kupa.....mam przegwizdane.
Moja dieta wygląda następująco: śniadanie i kolacja pieczywo ryżowe z dżemem morelowym a obiad ryż z jabłkami ,lub kasza z sosikiem cieniutkim....jedno wielkie nieporozumienie.Wczoraj byliśmy na grilu niezapowiedzianym,ja tylko mogłam sobie popatrzeć... bo nie było niczego co bym mogła zjeść,przepraszam zjadłam 2 rzodkiewki:tak::tak:

bo mnie ciągnie do ciasta i goscie przychodza i patrze jak jedzą...kurde serce boli...

chyba dzis spróbuje i kawałek zjem
bo drożdzówki juz przerobiłam i jest ok :-)

auylia karpatka mniam:-)

adusia musisz diete urozmaicic dla własnego zdrowia nawet -pogadaj z położną lub lekarzem -bo opadniesz nam kochana z sił na ryżu z jabłkami

reklama
Do góry