• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

reklama
Wlasnie tak sobie przypomnialam, ze miałam wyhaftować sobie obrus na święta. "Haftuję" go od kilku lat tzn mam wzór i materiała ale jakoś zebrać się nie mogę. Mam jeszcze jeden jesieny - w liście, zrobiony w 1/4 :/ brak mi czasu i energii by go skończyć.
Kasia moze mi skończysz co??

IMGP2377.jpg

W związku z tym , że moje najblizsze dziecko to praca magisterska , a zapachu prezerwatyw ( i momentu zakładania) nie znoszę ppstanowiłam wrócić do tabsów. Boje się okropnie , że utyję od nich co w przypadku novynette nastapiło. Lekarz przepisał mi Yasmin. Czekam teraz na okres. Miałam poszukac jeszcze cos na temat Nuvaring
oto co znalazłam
Wszystko o pierścieniu antykoncepcyjnym NuvaRing
Opinie na jego temat sa od super-optymistycznych , po grożenie wylewami , albo śmiercia. Czy któras z Was zna ten srodek?
zacheca mnie niska ilosc hormonu

Wlasnie tak sobie przypomnialam, ze miałam wyhaftować sobie obrus na święta. "Haftuję" go od kilku lat tzn mam wzór i materiała ale jakoś zebrać się nie mogę. Mam jeszcze jeden jesieny - w liście, zrobiony w 1/4 :/ brak mi czasu i energii by go skończyć.
Kasia moze mi skończysz co??

Zobacz załącznik 309211

haha a to haft krzyzykowy ?? :D

Martolinko podziwiam Ciebie ze chcesz bract tabletki ja taka niezdyscyplinowana ze bym zapomniala :D

W związku z tym , że moje najblizsze dziecko to praca magisterska , a zapachu prezerwatyw ( i momentu zakładania) nie znoszę ppstanowiłam wrócić do tabsów. Boje się okropnie , że utyję od nich co w przypadku novynette nastapiło. Lekarz przepisał mi Yasmin. Czekam teraz na okres. Miałam poszukac jeszcze cos na temat Nuvaring
oto co znalazłam
Wszystko o pierścieniu antykoncepcyjnym NuvaRing
Opinie na jego temat sa od super-optymistycznych , po grożenie wylewami , albo śmiercia. Czy któras z Was zna ten srodek?
zacheca mnie niska ilosc hormonu
no ciekawe, a ile to kosztuje? może i ja bym sie skusiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry