C
Cleo1981
Gość
Fotki robione kamera internetowa temu nie wyrazne no i 0 u natali przesunac musze troche
Zobacz załącznik 308954
Znowu mnie zatkało.No pięknie !!! Mistrzyni Nasza :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fotki robione kamera internetowa temu nie wyrazne no i 0 u natali przesunac musze troche
Zobacz załącznik 308954

Kasiula boskie!!!Fotki robione kamera internetowa temu nie wyrazne no i 0 u natali przesunac musze troche
Zobacz załącznik 308954
Wlasnie tak sobie przypomnialam, ze miałam wyhaftować sobie obrus na święta. "Haftuję" go od kilku lat tzn mam wzór i materiała ale jakoś zebrać się nie mogę. Mam jeszcze jeden jesieny - w liście, zrobiony w 1/4 :/ brak mi czasu i energii by go skończyć.
Kasia moze mi skończysz co??
Zobacz załącznik 309211
no ciekawe, a ile to kosztuje? może i ja bym sie skusiłaW związku z tym , że moje najblizsze dziecko to praca magisterska , a zapachu prezerwatyw ( i momentu zakładania) nie znoszę ppstanowiłam wrócić do tabsów. Boje się okropnie , że utyję od nich co w przypadku novynette nastapiło. Lekarz przepisał mi Yasmin. Czekam teraz na okres. Miałam poszukac jeszcze cos na temat Nuvaring
oto co znalazłam
Wszystko o pierścieniu antykoncepcyjnym NuvaRing
Opinie na jego temat sa od super-optymistycznych , po grożenie wylewami , albo śmiercia. Czy któras z Was zna ten srodek?
zacheca mnie niska ilosc hormonu
tak krzyżykowy ale bardzo drobny. Obrus dlugoci ma 3 metry a wyszyte ma 1,5 z jednej strony :/ na zdjęciu nie widac ale wyglada bardzo ladnie, bo kanwa jest zielonahaha a to haft krzyzykowy ??![]()
Martolinko podziwiam Ciebie ze chcesz bract tabletki ja taka niezdyscyplinowana ze bym zapomniala![]()