Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dlaczego? pytam bo jestem ciekawa opiniiMartolinka ja jakoś nie ufam tym krążkom. Co prawda nigdy ich nie używałam, ale nie przemawiaja do mnie w ogóle.

a dlaczego? pytam bo jestem ciekawa opinii![]()
ten pierscien wkladasz w pochwe tak daleko jak sięgniesz a potem on sobie sam wedruje jak "mu wygodniej" .podobno nie ma opcji ze wypadnie . Ale nie weim, pogadam z ginemNo wiesz, skad mam miec pewnośc ze wystarczajaco głeboko go zamontowałam, albo ze podczas stosunku lub po wypadnie, zsunie sie, zmieni miejsce??? Zawsze to jakies ciało obce. No ja bym wybrała tabletki jakies nowoczesne zawerajace mało hormonów jak już.

ten pierscien wkladasz w pochwe tak daleko jak sięgniesz a potem on sobie sam wedruje jak "mu wygodniej" .podobno nie ma opcji ze wypadnie . Ale nie weim, pogadam z ginem![]()
kilolku a czemu?? ja mam teraz i jestem z plastrów bardzo zadowolona muszę pamiętać tylko raz w tygodniu a z tbl różnie bywało...
co do krążka to moja przyjaciółka go nosi i jest baaaaardzo zadowolona żadnych skutków ubocznych nie wypada nie czuje go wogóle
pytała ginekolożki jak się zastanawiała co się stanie gdy jej wypadnie to powiedziała że musiała by go źle założyć ale jeśli już się tak stanie to ze ma go z powrotem założyć i będzie ok
jeśli chodzi o sex to jej mąż pytał czy on go nie "przetrąci" to go giekolog wyśmiała że aż tak dużego to nikt nie ma :-):-)
zaczynając od tego, ze papral mi sie dookola i wyglądal paskudnie jak stary plaster, przesuwal mi się a w instrukcji bylo, ze zmniejsza to jego steczność. Ja się mocno poce więc pewnie dlatego się papral i przesuwal.kilolku a czemu?? ja mam teraz i jestem z plastrów bardzo zadowolona muszę pamiętać tylko raz w tygodniu a z tbl różnie bywało...
co do krążka to moja przyjaciółka go nosi i jest baaaaardzo zadowolona żadnych skutków ubocznych nie wypada nie czuje go wogóle
pytała ginekolożki jak się zastanawiała co się stanie gdy jej wypadnie to powiedziała że musiała by go źle założyć ale jeśli już się tak stanie to ze ma go z powrotem założyć i będzie ok
jeśli chodzi o sex to jej mąż pytał czy on go nie "przetrąci" to go giekolog wyśmiała że aż tak dużego to nikt nie ma :-):-)