reklama

Czas dla mamy

reklama
No wiesz, skad mam miec pewnośc ze wystarczajaco głeboko go zamontowałam, albo ze podczas stosunku lub po wypadnie, zsunie sie, zmieni miejsce??? Zawsze to jakies ciało obce. No ja bym wybrała tabletki jakies nowoczesne zawerajace mało hormonów jak już.
ten pierscien wkladasz w pochwe tak daleko jak sięgniesz a potem on sobie sam wedruje jak "mu wygodniej" .podobno nie ma opcji ze wypadnie . Ale nie weim, pogadam z ginem:tak:

ten pierscien wkladasz w pochwe tak daleko jak sięgniesz a potem on sobie sam wedruje jak "mu wygodniej" .podobno nie ma opcji ze wypadnie . Ale nie weim, pogadam z ginem:tak:

Nie wiem, ja poprostu mu nie ufam, tak samo jak plastrom. Takie za mnie dziwadło hihihiihhi
Wiesz niby podczas brania tabletek też nie zajdziesz w ciaze a jednak słyszy sie o takich przypadkach. Poza tym ja nie wierze na 100% zadnej metodzie antykoncepcji, chyba ze wykastrowanie hahahahahahhaha Natura lubi płatać figle w najmniej oczekiwanych momentach ;-)

martolinka jak juz się wszystkiego dowiesz to daj mi znać, bo moze i a sobie takie cudo fundnę.

Pewności nie ma nigdy ale ja akurat moge byc królikiem doświadczalnym, bo raczej nie mam stracha przed wpadka. Przynajmniej do pracy bym nie chodzila...

A co do plastrow to kiedys stosowałam i dla mnei to byl koszmar. Nigdy więcej

kilolku a czemu?? ja mam teraz i jestem z plastrów bardzo zadowolona muszę pamiętać tylko raz w tygodniu a z tbl różnie bywało...

co do krążka to moja przyjaciółka go nosi i jest baaaaardzo zadowolona żadnych skutków ubocznych nie wypada nie czuje go wogóle
pytała ginekolożki jak się zastanawiała co się stanie gdy jej wypadnie to powiedziała że musiała by go źle założyć ale jeśli już się tak stanie to ze ma go z powrotem założyć i będzie ok
jeśli chodzi o sex to jej mąż pytał czy on go nie "przetrąci" to go giekolog wyśmiała że aż tak dużego to nikt nie ma :-):-)

kilolku a czemu?? ja mam teraz i jestem z plastrów bardzo zadowolona muszę pamiętać tylko raz w tygodniu a z tbl różnie bywało...

co do krążka to moja przyjaciółka go nosi i jest baaaaardzo zadowolona żadnych skutków ubocznych nie wypada nie czuje go wogóle
pytała ginekolożki jak się zastanawiała co się stanie gdy jej wypadnie to powiedziała że musiała by go źle założyć ale jeśli już się tak stanie to ze ma go z powrotem założyć i będzie ok
jeśli chodzi o sex to jej mąż pytał czy on go nie "przetrąci" to go giekolog wyśmiała że aż tak dużego to nikt nie ma :-):-)

hahahaaaaaaaaaaaaahhhahahahahahhhahhahhahahahhahaha

zaczynając od tego, ze papral mi sie dookola i wyglądal paskudnie jak stary plaster, przesuwal mi się a w instrukcji bylo, ze zmniejsza to jego steczność. Ja się mocno poce więc pewnie dlatego się papral i przesuwal.
Ale to jest do przezyciia największy minus to to, ze libido spadlo mi cąlkowicie do 0. Zupelnie mi sie nie chcialo więc wlaściwie przestały mi byc potrzebne :d a no i makabrycznie przytylam.

chyba się przekkonalam do tych pierścieni tylko przed tym okresem juz do gina nie zdążę.Od nastepnego może. Bo to oczywiście na receptę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry