Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kurcze dziewczyny, ten M. jest taki fajny...:-) Pisze takie cudne smsy, pyta co u Sarki itd... Szlag, ze jest taki mlody...6 lat roznicy...sporo...za duzo...![]()
byli ze sobą kilka lat, 2 spędzili jako oficjalne narzeczeństwo. niestety, coś sie porypało, chłopak stwierdził, że musi sie jeszcze troszkę wyszumieć i już razem nie są :-( nie bez znaczenia były tu zaklinania ze strony matki i babci chłopaka, żeby się opamiętał.Sandra 6 lat to i dużo i mało, zależy jak się na to spojrzy i od jakiego wieku zaczynamy liczyć. mała różnica byłaby, gdyby M był dojrzałym facetem, po studiach, pracującym itp. wtedy te 6 lat to nic. duża różnica, bo M ma tylko 19 lat i na pewno w głowie plany dalszej nauki, może studia; na pewno chciałby się jeszcze pobawić... nie sądzę, żeby był gotowy na poważny związek z dzieciatą kobietą. ale to tylko moje zdanie, choć poparte pewnym doświadczeniem. moja kumpela była z 9 lat młodszym facetem. ona dawała mu korepetycje z anglika przed maturą, on miał pójść do seminarium. nie poszedłbyli ze sobą kilka lat, 2 spędzili jako oficjalne narzeczeństwo. niestety, coś sie porypało, chłopak stwierdził, że musi sie jeszcze troszkę wyszumieć i już razem nie są :-( nie bez znaczenia były tu zaklinania ze strony matki i babci chłopaka, żeby się opamiętał.
ja Ci życzę z całego serca aby przy Twoim i Sarki boku znalazł się super facet, odpowiedzialny i kochający :-)
Ja to zawsze na zapas sie martwie...hehSandra, bedzie dobrze!! Czas pokaze jak to bedzie wygladac na koniec! Na razie nie martw sie na zapas, masz inne klopoty na glowie, w koncu na razie nic sie nie wydarzylo! Buziak na poprawe nastroju :-)