reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

to i ja pedze pochwalic Klaudię--w kosciele zawsze grzecznie sie zachowuje.
Ostatnio as rozbawiła bo wzieła ze soba lalę(która dostała od św Mikołaja-Tolkę;-) i ta lala siedziała jej na kolankach..bo to jej dzidzia..i rączki tez jej do modlitwy składała:-D

zwrotów grzecznosciowych od zawsze uzywa..kiedys było tylko wóczas, gdy cos chciała, a wiedziałą, ze nie wolno..wówczas było napierw "musiu prosie cie bajdzo"..potem inne metody jak nie skutowało..ale teraz juz zazwyczaj mowi "mamusiu prosie cie mocio", "dziękuje ci kochanie" itd..słodkie to..
Oj tak Ell- dorastaja!:tak::tak::tak:

reklama
Dorastaja ojjj dorastaja...Noemi tez wie co to zwroty grzecznosciowe...W sumie od dodsc dawana ale zdaza jej sie ze mowi porostu "daj" ;-)

A jak tam dziewczyny? zadwolone jestescie z prezentow? ;-) :-D Co tam gwiazdor/swiety mikolaj przyniosl `???

co do serwisu ktory kupilismy jestem bardzoooooo zadowolona...:tak: Wogole gatunkowo zaraz widac roznice :tak:Fajowy:-)

Ja jestem ze wszystkic prezentów zadowolona...za duzo by wymieniac..:baffled:..a jeszcze czekam na paczki z PL:-)
Najwieksza niespodzianke udało mi sie zrobic Adamowi chyba- był najbardziej zaskoczony i zadowolony z prezentu- dostał ode mne darta- takiego wypasionego z drewna ..zamykanego - swietnie wyglada na scianie:) codziennie gramy:D

a na poczatku nowego roku ide do fryzjera- ciacham moje juz po pas włosy!jeszcze nie wiem ile i jak..ale musze sobie w ten sposób poprawic choc troszke humor:tak::tak:

Ja tez jestem zadowolona z Mikołajowych prezentów w sumie nic nadzwyczajnego ale wszystko trafione i nie musze wystawiac na allegro:-)

Pati serwis piekny w moim stylu:-D

Szczęśliwego Nowego Roku!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

do mnie Pati przyjada 3 stycznia:-):-):-)niespodzianka-jak ja wielbiam niespodzianki:-D

a jeszcze tu siupniemy:
_________________§§§§§§§
_H_____________§§§§§§§§§§
_______________§§§§§§§§§§§
_A______________§§§§§§§§§§§§§
__________________§§§§§§§§§§
_P__________________§§§§§§§§§§§
__________________§§§§§§§§§
_P______________§§§§§§§§§§§§
______§§§______§§§§§§§§§§§§§§
_Y___§§§§§§§§____§§§§§§__§§§§§
____§§§§§§§§§§____§§§§____§§§§§
__§§§§§§_§§§§§§§§__§§§§_____§§§
_§§§§§_____§§§§§§§§_§§§§______§
§§§§_________§§§§§§§§§§§§
§§_____________§§§§§§§§§§
________§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
_N______§§__________________§§
__________§§____2_0_0_9____§§
_E_________§§_____________§§
____________§§___________§§
_W___________§§________§§
________________§§____§§
__________________§§§§
_y_________________§§
___________________§§
_E_________________§§
___________________§§
_A_________________§§
___________________§§
_R___________s§§§§§§§§§§§§s

Ja jakas obrzarta jestem chociaz dzis tylko jedna bulke zjadlam..:baffled:
Pochwalcie sie co dostaliscie jak tak wszystkie prezenty trafione i jestescie zadowolone :-)

reklama
Do góry