reklama
Asiowo Wszystkiego Najlepszego!!!! 
U mnie nocka minęła superowo - bo nie wiem czy wiecie ale od urodzenia Nadunii mamy dyżury z moim mężem.
Dzisiaj on miał dyzużur hehe:-)
- Nadia wczoraj zasnęła po.21 i obudziła się przed 6, troszke marudziła w nocy. Też mysle, ze to zabki idą, oczywiscie nic nie je, tylko pije. Obudziła sie po 8 i znów teraz zasnęła.
U nas pogoda do banii... nie mam na nic ochoty. Fabian w przedszkolu - w zasadzie porzadek mam, pranko wyprasowane. Poserfuje po necie, a nóz znajde cos fajnego na allegro

U mnie nocka minęła superowo - bo nie wiem czy wiecie ale od urodzenia Nadunii mamy dyżury z moim mężem.
Dzisiaj on miał dyzużur hehe:-)

U nas pogoda do banii... nie mam na nic ochoty. Fabian w przedszkolu - w zasadzie porzadek mam, pranko wyprasowane. Poserfuje po necie, a nóz znajde cos fajnego na allegro

agusia04
Czerwcowa mama'08
Kasiu szybkiego powrotu do zdrowia zycze Twojej Mamie. Trzymaj sie Kochana dzielnie
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu zdrówka dla Mamy 
Lilianko, ale Ty masz dobrze
ja tez tak chcę 
Melduję, że nasza kreseczka dzisiaj rano zastukała, więc mamy pierwszego ząbka :-)

Lilianko, ale Ty masz dobrze

Melduję, że nasza kreseczka dzisiaj rano zastukała, więc mamy pierwszego ząbka :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Marta gratuluję ząbka:-)
A ja niedawno wróciłam z przedszkola Kacper dostał gorączki 39,5. Nie wiem to chyba jakiś wirus bo narazie nic mu więcej nie jest. Dałam mu syrop na zbicie gorączki i zobaczę jak będzie wyglądał popołudniu. Ale chyba wybiorę się z nim do lekarza jak M wróci z pracy.
No i ze spacerku nici. Już wiem jak Kuba da mi popalić. Bo tak to na spacerze spał do 2 godz. a w domu śpi bardzo krótko.
A ja niedawno wróciłam z przedszkola Kacper dostał gorączki 39,5. Nie wiem to chyba jakiś wirus bo narazie nic mu więcej nie jest. Dałam mu syrop na zbicie gorączki i zobaczę jak będzie wyglądał popołudniu. Ale chyba wybiorę się z nim do lekarza jak M wróci z pracy.
No i ze spacerku nici. Już wiem jak Kuba da mi popalić. Bo tak to na spacerze spał do 2 godz. a w domu śpi bardzo krótko.
Kasiu życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej mamie.
Mata Gratuluje ząbka
hmm tak wyszło jakby Tobie wychodziły - oczywiscie gratuluje Maluszkowi :-)
Mam mam dobrze, dzisiaj mój M powiedział, że zasponsoruje mi zabiegi w gabinecie kosmetycznym
teraz szukam dobrego gabinetu !!!
Mata Gratuluje ząbka

Mam mam dobrze, dzisiaj mój M powiedział, że zasponsoruje mi zabiegi w gabinecie kosmetycznym

Hej laseczki!
więc
Martusia gratulujemy zębolka
Asiowo wszytkiego naj naj naj:-)
Kasiu wytrwałości , dla mamy szybkiego powrotu do zdrowia .
U nas dziś od rana akcja łapania siuśków. ;-)Te woreczki dla niemowlaków (zwłaszcza dla dziewczynek) to totalne nieporozumienie
ale udało się i wlaśnie lece po wyniki. Aż się boje
więc
Martusia gratulujemy zębolka

Asiowo wszytkiego naj naj naj:-)
Kasiu wytrwałości , dla mamy szybkiego powrotu do zdrowia .
U nas dziś od rana akcja łapania siuśków. ;-)Te woreczki dla niemowlaków (zwłaszcza dla dziewczynek) to totalne nieporozumienie

A
Asiowo
Gość
Dziekuje slicznie za zyczonka
Kasiu... trzymaj sie dzielnie! zdrówka dla mamy!
Mata... gratuluje ząbka u Dobrusi
U nas to wyglada jakby miał zaraz wyleźć, a nie umiał

Kasiu... trzymaj sie dzielnie! zdrówka dla mamy!
Mata... gratuluje ząbka u Dobrusi

reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Podziel się: