reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jesteeeeem!!! właśnie weszłam:tak:
dziękuję bardzo za komplementy:zawstydzona/y:
Esiu ględź, ględź - może coś wyględzisz;-) nie będę cię zmuszać do ględzenia i nie pokażę nic więcej:cool2:
anni proszę, połóż się i do wyjazdu nawet palcem nie ruszaj:dry: jak ręka?

reklama
Miło, że się kino podobało - w sumie to dopiero teraz czuje się w pełni doceniona i dowartościowana:-D, bo moja rodzinka to jakos tak jednym okiem oglądała, na koniec zabili brawo, tesciu stwierdził ze moge filmiki za pieniądze kręcić ... ale większych ochów i achów nie było.... kij im w oko.... a może za bardzo wymagająca jestem.....:eek:
Apropo's chłopów to mówie wam - każdy chłop marzy żeby być pantoflarzem... niby się puszą, co to nie on...figo fago, mucios macho ........ a na koniec " to w co mam się ubrać?", albo "to jaki jest plan?", albo "co z tym zrobić..?". Duże dzieci i tyle.
Mój to dobry chłopina ale potrafi ględzić jak stara baba:dry:. Ostatnio się nad nim nie lituje... kupę roboty przy dziecku to normalne że chce zeby mi pomagał. A że on sam się nie domyśli przecież to rzucam komendy - zamknij okno.... nie to.... podaj chusteczki.....zrób picie... pobaw go chwilę.....itp itd. No i w koncu mój mąż się zdenerwował i wysyczał "tresujesz mnie jak psa!!!"
No a ja sobie myśle jak tu można inaczej....:sorry:
Kachasku no wiem wiem jak można zrobić z patyczków do lodów taką piekną ramkę - normalnie urodzony talent!!
Anni Ty jak coś napiszesz to :-D:-D:-D:-D powinnaś pisać pamietniki serio!
Esia dla dobra pożycia małżenskiego odpuść już .... bo jak się chłop zbuntuje to może więcej fasolek już nie być....;-)[FONT=&quot][/FONT]

dobry wieczor dziewczynki:-):-):-)

przez ponad tydz nie mialam dostepu do neta,trojany zjadly moj kompek i tyle zeszlo malzowi zeby naprawil,tzn tyle by nie zeszlo gdyby checi byly wieksze:-D

calusy dla mam i dzieciaczkow:tak::tak:

kachasek Twoje szczęście, że mi się młotka szukać nie chce! Nawet tak nie próbuj - bez fotek też umiem ględzić :cool2:

Emmila właśnie zrobiłam sobie kino i jestem pod mega wrażeniem - świetne!!! Niesamowitą ma Krzyś pamiątkę - możesz być z siebie dumna :tak: Wielkie brawa!!!
Oczywiście, na części I wzruszyłam się jak diabli, za to druga ubawiła mnie setnie :-D I czekam na więcej!!! (Gadowi też się podobało ;-) U niego proces wychowawczy musi chwilę potrwać, to lepiej wiedzę przyswaja ;-) I nie bój nic, nie przegnę - a że więcej fasolek nie będzie to ja mam nadzieję ;-) )

dorotka no witaj po przerwie! Już myślałam, że Cię tak życie zawodowe wciągnęło :-)

Anni, mam nadzieję że jednak ręka cała i obyło się bez szpitala. Ale proszę Cię, daruj sobie na najbliższe 3 tygodnie takie wyczyny, bo bardzo chcę Cię spotkać nad morzem w całości. Swoją drogą bloga powinnaś dziewczyno pisać i prowadzić kronikę przygód. Nagrody murowane!!!:-D:-D:-D

Emmila, tak opisałaś zachowanie swojego Męża, że miałam wrażenie że u mnie podglądałaś. No jota w jotę. Tylko jak ja go tak trenuję to tylko zgrzyta zębami i robi wściekłe miny.:-D

Dorotka, super że znowu jesteś.:tak:Czemu szukasz drugiej roboty?

Esia, nie zarzekaj się tak, bo dobrze Wam idzie.;-)

Esia, że co? że niby mam pokazywać?:sorry: (dobrze, że mam daleko do stolicy i młotek nie dosięgnie;-))
dorotko nie daj się więcej trojanom:no:

A mnie moj Bartek dzisiaj wieczorem uswiadomil ze jade do pl za tydzien w niedziele.A ja caly czas bylam swiecie przekonana ze w poniedzialek.Alez bym gały wybałuszyla na lotnisku:szok::szok::szok:.Dobrze ze zaczail ten moj chop,bo by sie porobilo.

A wogole to cos spac nie moge i tak sie smęce po tym internecie i sama juz nie wiem gdzie tu wejsc.Chyba sobie pogram w tysiąca online:-D

reklama
ANNI :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mam nadzieję, ze to tylko silne obicie ;-)

JOLA no czytałam o tym panu młodym :-D ciekawe jak goście weselni zareagowali na to :-D

a ja dzisiaj w pracy w moich kochanych jeansach :tak: jeszcze przed-Antonkowych :tak: banana mam takiego, że język mi się suszy :-p no udało mi się w nie wejść już na dobre :-)

Do góry