reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Zajrzałam w sumie tylko na chwilkę A tu taką opowieśc Anni bym pominęła. Cieszę sie że żadnych złamań nie odnotowano (choc w sumie jedną ręką też można w klawisze stukac;-)) i oby siniaki szybko zeszły.

Kochana babcia uszczęśliwiła mnie ogromem owoców z działki i zamiast mi przynieśc gotowe przetwory (leniwa baba) to ja teraz ślęczę po nocach i całymi dniami żeby soczki wyciskac i drzemiki robic. Mam już dosyc i jakieś czerwone plamki przed oczami. Do tego Zu demoluje mi mieszkanie. Ostatnio bardzo niedobra się zrobiła. Na mój znak "nie wolno" usmiecha sie pod noskiem i co........ ciągnie kabelki... włazi do pokoju gdzie są ksiażki i je zjada... Brak mi słów... Złośnica mała!!!

Gingeros gratuluję wciśnięcia się w jeansy. Ja od trzech dni mam zakaz jedzenia słodyczy. Jest to dla mnie ogromnym wyrzeczeniem. To tak jak dla palacza rzucenie fajek, a dla alkoholika wódeczki. Cierpię bardzo...:-(​

Jeśli chodzi o wagę, to wczoraj kupiłam sobie na wyprzedaży ktrótkie spodenki rozmiar "S" i w biodrach owszem dobre :tak: ale w pasie trochę za szerokie:zawstydzona/y:

A wogóle to zapomniałam wam się pochwalić, że siostra mojego M urodziła dziś córeczkę :tak: będzie miała na imię Nikola :baffled: ja tam wolę tradycyjne imona ;-) ale cóż wychodzę z założenia, że nie musi mi się podobać, w końcu to nie moje dziecko :-p
Cały dzień dziś o tym myślałam :sorry2: i miałam mieszane uczucia (bałam się, że będę zazdrosna :zawstydzona/y:), ale doszłam do wniosku, że moje chłopaki są najlepsze, jedyne czego mi żal, to to że nie mogę im kupować ślicznych sukienek :-D
Za to M było żal, że my córeczki nie mamy :sorry:

kachasku możliwe, bo wieczorem poszedł spać jak zwykle :-D

Jeszcze zapomniałam wam napisać, że dziś M łaskawie chciał się pół godzinki zająć dziećmi ;-) zabawiał Maksa jak tylko umiał, a on i tak nie chciał z nim siedzieć i uciekał do mnie :sorry2:
Ale mu głupio było :-p
Może coś w końcu zrozumie :blink:

Jeju wasze dzieci to aniołki - mój podobnie jak Maksio (Jolka coś te nasze dzieci za bardzo podobne do siebie....:dry:) wstaje w okolicach 5 :eek:. I nie ma że leży i się bawi...... jęki stękanie, walenie głową w siatkę, ostatnio wstaje wiec już się boję zostawiać go bez wzrokowej opieki i też wstaję. Z tym, że ja nie mogę sobie potem odespać jak Anni bo lecę do pracy.
Ale już od poniedziałki całe 2 tygodnie urlopu.... co prawda z odsypianiem nie mam szans, ale za to doprowadzę chałupe do porządku i zacznę gotować mu jakies lepsiejsze obiadki bo mi wypomniał, że w kółko makaron albo ryż z sosem :sorry:.
Dzagud - mój za to stoi przewraca gałami i wzdycha.:-)

Witajcie,
bylismy kilka dni u tatusia we Wrocławiu.
Uwielbiam tam jeździc, bo Franek śpi jak aniołek. Wstaje o 9.00 po czym o 11.00 zasypia znowu na 2-3 godziny :-)
Byliśmy na plaży miejskiej, ale nie będę jej porównywac do lubuskich jezior ;-)
Anni :-D
Gigneros, czyżby jakiś adorator drogowy :-D

Hej dziewczyny ja tylko na chwilę melduję że się z Polski:-). Podróż całkiem znośna tylko niesety zamiast wyjechac o 20 tak jak Laura chodzi spac wyjechaliśmy o 22:30 i Laura o od 5 rano juz nie spała przez słońce razące po oczach, ale w dzień nadrobiła. Ja w sumie tez położyłam się wczoraj o 21 i spałam do 7 rano więcnie narzekam na brak snu no i dzień będzie dłuższy:tak:. Póki co jest super pogoda też fajna a dziś wielkie przygotowania do jutrzejszej (kolejnej) imprezy roczkowej, mam tylko nadzieję ze pogoda się nie zepsuje bo imprezę robimy na działce;-). Przepraszam że tak tylko o nas ale nie mam na nic czasu muszę uciekac na zakupy pozdrawiam i miłego weekendu życzę:-).

Kotku-super ze pozdroz znosnie minela.Mnie tez to w krotce czeka i znowu sie bojam.Udanej imprezki i ladnej pogody:tak:
Goska-wracajcie do zdrowka obie;-)

A ja dzisiaj mam pierwsza lekcje jazdy i juz jestem zestresowana.Najbardziej tym ze czegos moge nie rozumiec co instruktor do mnie mowi:-D.Trzymajcie kciuki dziewczynki plisssssssssssss:sorry2:

reklama
Cholerne przetwory porobione... Uffff....
Mój m ma dziś urodziny... Ale niestety tak sobie nagrabił ze nawet życzeń mu nie złożyłam:wściekła/y: Mieliśmy spędzic weekend gdzieś w plenerze, a on na trzy godziny do pracy dziś musiał. Tzn nie musiał, bo mógłby to odwalic w domu, ale tak to z facetami jest...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i siedzimy w domu... Mam odwyk od słodyczy, ale tak zła jestem że chyba wymięknę.

Kotek witaj w Pl. Jutro pogoda ma byc ładna, więc udanej imprezki.

Gośka szybkiego powrotu do zdrowia.

Iszatr poprosimy o jakieś zdjęcia z Wrocławia i tej plaży miejskiej. Nawet nie wiem gdzie to jest:zawstydzona/y:

Do góry