Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale w pasie trochę za szerokie
będzie miała na imię Nikola
ja tam wolę tradycyjne imona ;-) ale cóż wychodzę z założenia, że nie musi mi się podobać, w końcu to nie moje dziecko 
i miałam mieszane uczucia (bałam się, że będę zazdrosna
), ale doszłam do wniosku, że moje chłopaki są najlepsze, jedyne czego mi żal, to to że nie mogę im kupować ślicznych sukienek 

) wstaje w okolicach 5
. I nie ma że leży i się bawi...... jęki stękanie, walenie głową w siatkę, ostatnio wstaje wiec już się boję zostawiać go bez wzrokowej opieki i też wstaję. Z tym, że ja nie mogę sobie potem odespać jak Anni bo lecę do pracy.
.

. Póki co jest super pogoda też fajna a dziś wielkie przygotowania do jutrzejszej (kolejnej) imprezy roczkowej, mam tylko nadzieję ze pogoda się nie zepsuje bo imprezę robimy na działce;-). Przepraszam że tak tylko o nas ale nie mam na nic czasu muszę uciekac na zakupy pozdrawiam i miłego weekendu życzę:-).
.Trzymajcie kciuki dziewczynki plisssssssssssss
Mieliśmy spędzic weekend gdzieś w plenerze, a on na trzy godziny do pracy dziś musiał. Tzn nie musiał, bo mógłby to odwalic w domu, ale tak to z facetami jest...

No i siedzimy w domu... Mam odwyk od słodyczy, ale tak zła jestem że chyba wymięknę.