reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ale mi dziecko numer zrobiło :szok:
Dałam mu do łóżka butelkę z kaszką, a sama skorzystałam z chwili wolnego, wzięłam kawkę i na BB ;-) coś długo cicho u Maksa, wchodzę, butelka pusta..a Maks śpi :szok::sorry:

Wogóle ostatnio długo śpi w nocy, bo kładziemy go po 19 i często śpi do 8 :cool2:
No i jeszcze dwie drzemki w dzień, tylko kiedyś spał w dzień trzy godziny w sumie, a teraz tylko dwie :sorry:

reklama
zycie zawodowe nie,ale chyba niedlugo bede za druga praca musiala sie rozgladac-niestety:-(

caluski Esiu,jak sie czujesz ciezaroweczko:-)
A dziękuję, całkiem dobrze :-) (choć wczoraj miałam jakieś zwiastuny zgagi :eek:)
Musisz zmienić pracę, czy mieć dwie? O rane... Oby to sie dobrze i szybko potoczyło! :tak:

Dzagud weź Ty przez lewe ramię! Aż ZA dobrze nam poszło :-D Ale dalej to ja już nie chcę - przynajmniej nie w najbliższej pięciolatce... I tak nie mam pomysłu, jak dam sobie radę zimą... (najbardziej frapuje mnie kwestia spacerów - niby z Młodszym można z miesiąc nie wychodzić - werandując - ale Piotruś musi... Eh te dylematy ;-)).

kachasek nie czuj się zbyt pewnie - jak mówił Alf do Szczęściarza :-D Jak się postaram, to dociepnę młotkiem :-D

elmaluszku no dobrze, że się zorientowaliście - faktycznie, miałabyś "niespodziankę" na lotnisku :szok::-D

Gingeros gratuluję! :-D Ja też znowu wchodzę w spodnie... ciążowe :-D

jolka ładnie śpi! Super! No i dwie drzemki to całkiem niezły wynik w tym wieku :tak:

Ja nie cierpię na bezsenność, po prostu Piotwór wstał o 6.30 :szok: Myślałam, że źle patrzę na zegarek :dry: Jejku, ale jestem nieprzytomna...

Esiu Maksio też zazwyczaj przebudza się o 6 :szok: ale ja mu daję smoka, maskotkę z którą śpi kładę (bo zazwyczaj stoi) i idze grzecznie dalej spać :-D

od kilku dni mijam samochód na trasie i kierowca mi macha :eek: i nie wiem kto to :sorry: szukam w pamięci czy oby nie znam tej osoby, ale za cholerę nie wiem kto to :shocked2: i tak myślę, że może jakiś miły ten kierowca i macha mi, bo mijamy się każdego dnia ;-) albo jest to mój znajomy po operacji plastycznej twarzy :-D

Albo coś Ci w aucie nie działa, a on uparł się, by Ci dać znać :-D;-)

jolka Piotwór śpi sam, budzi się, bawi i kitłasi a dopiero potem odzywa i dzięki niani Go słyszę - więc nie ma, niestety, opcji "dolulania" :sorry2:

:sorry:Esia 6 30 - dziewczyno jak ci dobrze.

Nasz Suritwor budzi sie okolo 5 45 - standart, a ostatnio byo 4 30!!:szok:

I nei ma bata - sama schodzi z lozka, i zaczyna buszowac - wiec, trzeba ja pilnowac. Zreszta moje dziecko ma to do siebie, ze jest przylepa straszliwa i koniecznie musi sie ktos z nia bawic. Wiec, stoi i jojczy swoim nieprzytomnym z niewyspania rodzicom przy lozku, az sie zlituja. Nie mamy wyboru, wiec ppol zywi lapiemy za pierwsza lepsza zabawke i udajemy, ze nie spimy.

hehw Wlasnie ja odprowadzialm do zlobka - i...co? MAM CZAS DO 6 Yupiii
I ide zaraz do lozka!:-D

Melduje kochane, ze zlamania nie ma - pupa i reka stluczone tak, ze wszystkie kolory teczy mozna ujzec. Pani pielegniarka jak uslyszala moja historie najpierw sie dobrze usmiala, a potem zyrkala na mnei bardzo podejrzanie. Bardzo starannie chowala przede mna wszystkie narzedzia zbrodni - nawet strzykawki:dry: Nie wiem czy myslala, ze ja samookalezajaca jestem czy co:szok:?

hehehe a G wrocil z pracy, dostalam ochrzan. Wieczorem jak blagalam go ze lzami w oczach, ze chce herbatki i by mi zrobil bo ja inwalida z zabandarzowana reka i pupa- nic tylko zasmial sie mi w oczy i powiedzial: "Kto nei ma w glowie ma w nogach - prosze sobie samej herbatke zrobic":wściekła/y: GAD. :-D

Moje dziecko wstało o 8.20 i o 10.20 poszło spać na kolejne dwie godziny :szok: czy to jest normalne :eek: czy powinnam się martwić :confused:
A może to efekt uboczny poniedziałkowego szczepienia :blink:

Teraz wisi mi na nodze i jęczy :baffled:

Ginger cichy wielbiciel :-D

Anni fajnie, że ręka cała :tak:

reklama
Do góry