reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka-nam najlepiej zaklada sie sukieneczki ktore mają guziczki z tylu od pasa w gore.Mamy kilka takich ze np.3 guziczki od szyjki w dol ale wtedy jest niewygodnie sciagać,bo tak ciasno.To tylko nasza rada nie wiem jak u pozostalych;-)

reklama
Kotek super, że podróż się udała:tak:
Gosia dużo zdrówka:tak:
Elmaluszku powodzenia w nauce:-D
anni głowa do góry, jutro będzie lepiej:tak: ja się już nie rozpisuję na temat mojego, bo chyba by mi miejsca w poście zabrakło;-) wiem jedno, że nie raz mam już serdecznie dość i nie raz mówię "wyjdź", a jak wychodzi to mam ochotę ryczeć i przeklinam samą siebie, że mu kazałam wyjść.

i tak sobie ostatnio pomyślałam, że gdyby tak zamienić się tymi naszymi chłopami jak w programie "zamiana żon" to ciekawe jak szybko wracaliby do nas "wyprostowani":cool2::-D

Eh widzisz te nasze chłopy uż takie są :no: ja czasami jak się wkurzę to mówię mu, że jak ma tak być to niech lepiej wróci do mamusi, a do dzieci przyjeżdża w weekend i wtedy z przyjemnością się nimi zajmie, a nie z przymusu, ale kurde nie chce wrócić do mamusi :-p

hehehe racja...:-D;-) Jolka.

Dziekuje dziewczynki. Zawsze na Was moge liczyc. Nie znam odpowiedzi jak z ta kwestia sie rozprawic:-( .Bo jak pisala Emmila - lepiej wlasnie *Jolka ;-):-D nie dawac mu ultimatum... Ale jak inaczej?????

ech... wlasnie prowadzimy rozmowe, ktora nie wiem czy do polepszenia sytuacji doprowadzi - ale zawsze warto ;-) :sorry:

Jolka masz jeszcze jakies sugestie kochana???

Witam,

Brak mi weny i złe samopoczucie:-(, ale czytam Was na bieżąco.

anni Twoje historia zawsze poprawiają mi humor:tak:

jola mi podoba się bardziej ta sukienka z Nexta, wprawdzie nie jestem mamą dziewczynki, ale może zatrzaski:dry:

Miłego weekendu :-)

Anni a ja mam inną teorię, teraz Wy jesteście Jego rodziną, całym światem i choćby się waliło, paliło to Wy powinnyście być na pierwszym miejscu, powinien Was bronić( a nie stać grzecznie i wysłuchiwać palanta kuzyna jak do Ciebie się hamsko zwraca)Kuzyn to jaka rodzina?? Byle jaka-Wy jesteście najważniejsi.

anni kuzyn to nie jest jakaś bliska rodzina, a też - z Twojego opisu - nie wygląda na wartościowego człowieka. I potraktował Was (i Ciebie w szczególności) poniżej wszelkiej krytyki. Ja bym palanta olała i odmówiła wszelkich kontaktów. Dla Twojego to Ty i dziecko powinniście być najważniejsi - takie są priorytety. Wiem że bywam kategoryczna, ale uważam, że życie jest na tyle krótkie i nieprzewidywalne, że szkoda je marnować na zbędne nerwy i tracenie czasu z niewartymi tego ludźmi :tak:
Moja Przyjaciółka (ze zbliżonych powodów co Twoje) urwała kontakty z bratem swojego - i jakoś świat się nie zawalił. Jej P. sam przyznał, że widywanie się od święta zaspokaja jego potrzebę bycia źle potraktowanym ;-)
Chłopa chyba trzeba porządnie ustawić co do priorytetów - kto tu i w jakiej kolejności jest najważniejszy, a potem przypominać ;-)
O, i doczytałam siwuchę - i zgadzam się w 100%!!! Twardo i z buta go i do pionu! :-D

jolka ja to pojęcia nie mam - obydwie są śliczne :zawstydzona/y: Ciekawe czy kiedyś będę miała okazję wybierać ;-)

Kotek cieszę się, że podróż w miarę udana :tak:

Zaraz spadamy po karnisz do pokoju dziecięcego (tak urządzamy na raty, gdy skończymy, wrzucę Wam jakąś fotkę :tak:), zasłonki już kupiłam IKEA | Tekstylia dla dzieci | Zasłony i firany | BARNSLIG DJUR | Zasłona :-) Ale mi się nic nie chce...
Miłego dnia!

reklama
Anni jakbym miała na to jakąś radę, to sama bym się do iej zastosowała :-D a tak niestety często mamy spięcia w tym temacie :wściekła/y:

Wy mi tu dziewczyny nie piszcie o zatrzaskach, bo ja wiele rzeczy uszyć potrafię, ale akurat zatrzasków ładnych zrobić nie umiem :zawstydzona/y:

Do góry