Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Esia, GRATULACJE!!!! Strasznie się cieszę że będziecie mieć parkę! Cudnie po prostu!!! A łożyskiem na razie się nie przejmuj, bo stresujesz i siebie i malutką. Wszystko będzie w porządku i na pewno się ułoży. Wielka buzia dla Ciebie i Córeczki!
Ja krwawie od rana mocno,w szpitalu powiedzieli ze nic nie moga dla mnie zrobic,w poniedzialek usg czy dzidzia jeszcze zyje .Jesli sie wyczyszcze do poniedzialku to puszcza mnie do domu.Skur%&*$#le
Olla cholera... Strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy - moja koleżanka bardzo krwawiła na początku ciąży, wcale się nie oszczędzała bo myślała że to już..., nawet powiedzieli jej że już po wszystkim - a ma teraz zdrowego chłopca. Trzymam kciuki Kochana!!!
OLLA TRZYMAM KCIUKI-CAŁUSKI ESIULEK MOJE GRATKI-MAŁA KSIĘZNICZKA:-):-)
Mam nadzieję że łozysko pójdzie w górę jak nie -dasz radę ,moja znajoma miała takość i wszystko ok .zakończone cc,choć wiem że bardzo się oszczędzała i szpital przed rozwiązaniem
Biedna Olla wiem że tam mają inne podejście ,u nas dostałaby kaprogest i inne leki na podtrzymanie
Esia fajowsko, że dziewczynka, tylko proszę jej nie stresować teraz. Wszystko będzie dobrze, ostatecznie cc, ale to da się przeżyć
A ja po urodzinach taty, zegarek się bardzo spodobał, a ja sobie za dużo trochę pozwoliłam z alkoholem i tak średnio się dziś czuję.
Zaraz jedziemy z mężem po ten mój zakichany kostium, za Łódź, a wieczorem jadę znowu do Łodzi na wieczór panieński koleżanki. Ledwo żyję