reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Esia, GRATULACJE!!!!:-D Strasznie się cieszę że będziecie mieć parkę! Cudnie po prostu!!! A łożyskiem na razie się nie przejmuj, bo stresujesz i siebie i malutką. Wszystko będzie w porządku i na pewno się ułoży. Wielka buzia dla Ciebie i Córeczki!

Esiu to cudnie ze dziewuszka cala i zdrowa!

Ja krwawie od rana mocno,w szpitalu powiedzieli ze nic nie moga dla mnie zrobic,w poniedzialek usg czy dzidzia jeszcze zyje .Jesli sie wyczyszcze do poniedzialku to puszcza mnie do domu.Skur%&*$#le :(

Olla cholera... Strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy - moja koleżanka bardzo krwawiła na początku ciąży, wcale się nie oszczędzała bo myślała że to już..., nawet powiedzieli jej że już po wszystkim - a ma teraz zdrowego chłopca. Trzymam kciuki Kochana!!! :tak:

OLLA TRZYMAM KCIUKI-CAŁUSKI
ESIULEK MOJE GRATKI-MAŁA KSIĘZNICZKA:-):-):tak:
Mam nadzieję że łozysko pójdzie w górę jak nie -dasz radę ,moja znajoma miała takość i wszystko ok .zakończone cc,choć wiem że bardzo się oszczędzała i szpital przed rozwiązaniem
Biedna Olla wiem że tam mają inne podejście ,u nas dostałaby kaprogest i inne leki na podtrzymanie

Ostatnia edycja:
Olla tuli tuli :-( mocno trzymamy kciuki:tak:

Esia fajowsko, że dziewczynka, tylko proszę jej nie stresować teraz. Wszystko będzie dobrze, ostatecznie cc, ale to da się przeżyć:tak:

A ja po urodzinach taty, zegarek się bardzo spodobał, a ja sobie za dużo trochę pozwoliłam z alkoholem i tak średnio się dziś czuję:zawstydzona/y:.
Zaraz jedziemy z mężem po ten mój zakichany kostium, za Łódź, a wieczorem jadę znowu do Łodzi na wieczór panieński koleżanki. Ledwo żyję:szok:

reklama
Do góry