reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolu myślę że kulamy jest super akuratnym słowem:) dziś próbowałam wstać z rozłożonej bardzo miekkiej kanapy, na której llezalam, czulam się jak banka wstanka, dopiero jak sie rozbujalam to wrociłam do pionu:-p

reklama
hey Aniu fajnie Cie czytac znowu!!!
witaminka gratuluje dziewczynek jednojajowe to super beda identyczne!!!! ale fajnie
dorotko ja tez nie przepadam za rozem ale szczegolnie takim slodkim i gdy wystepuje pojedynczo tzn bez innych kolorow. to polaczenie z fioletem jest bardzo udane!!!
a zabki Cyrylki Jolka sa bardzo ladne juz ma prawie cala klawiature oprocz piatek - choc chyba jedna zaczela jej wychodzic juz....
nie mam okazji za duzo popisac bo ostanio Ciri nauczyla sie wylaczac mi komputer az w dwoch miejscach - wtyczki i internet i co sie zabiore chociaz do poczytania to mi odlaczy. nie nadazam za nia uffff.

witam w ten słoneczny (przynajmniej u mnie) poniedziałek :) dzisiaj wg suwaczka mam 100dniówkę:tak: niedługo zmykam do gina
Sorga to może lepiej kładź dechę zanim się położysz ;) łatwiej będzie wstać
a ja wczoraj zaliczyłam glebę... schodziłam po schodach, nie zauważyłam, że nie ma kratki pod wycieraczką (zawsze tam była) i bum...:baffled: na szczęście nic się nie stało, boli mnie tylko noga w kostce
teraz zmykam

reklama
A ja mam mieszankę was wszystkich :-D
bo dzisiaj zaczynam szósty miesiąc, w środę glukoza (dzisiaj kupiłam i jak zobaczyłam ile tego jest, to zrobiłam taką minę, że nawet pani w aptece się śmiała :zawstydzona/y: ), a za tydzień w środę USG :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry