elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Izka-Kachaska trza by podpytac bo z tego co pamietam Misiu chyba jeszcze przed ukonczeniem roczku ladnie siedzial na nocniczku.Chyba ze mnie sie cos pokielbasilo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pogadam z M. i najpóźniej w poniediałek dam znać
Ale jak zobaczyła nasz blok to zaczęła płakać, że chce do domu, no ale chyba nie chciała tak do domu jak do wchodzenia po schodach bo to ostatnio jej ulubione zajęcie

Zdziwiłam się, bo raz ucho chore, raz zdrowe, potem znów chore - zmienia się to jak w kalejdoskopie a Czarek żadnych objawów bólu ucha nie okazuje, tylko ma katar ale dopóki nie skontroluję tego u laryngologa to muszę wierzyć w tą dziwną diagnozę i leki nowe podawać.
Na te zajady zapisał nam maść Triderm, dwa razy posmarowałam i w jednym kąciku już nie ma, ale za to pojawiła się pokrzywka za uchem i na szyi - chyba efekt uboczny tej maści, bo jest wspomniany w ulotcw, więc odstawiam. 

no ale taki okres do przetrwania nastał a ja na wylocie cierpliwości zbyt wiele nie posiadam 

:-). To chyba moja córka jest mądrzejsza ode mnie

.

Masz jakieś zwiastuny zbliżającego się dnia?