A dzisiaj takie ładne słoneczko za oknem, a my mamy zakaz wychodzenia, aż żal. Niech leje i wieje:-)
NIEEEEEEEEEEEEE. Niech będzie słońce:-):-):-)
Dobrze, że Nati już lepiej
Dzagud a to stanie w kolejce gwarantuje, że dziecko dostanie się do żłobka?

Nie dziwię Ci się, że jesteś wkur...., ja bym chyba wyszła z siebie

U nas też nie jest za fajnie, bo jest tylko jeden żłobek i jeden klub malucha, który będzie otwarty od czerwca. I dzisiaj pojechałam do tego żłobka, kartę przyjęli, ale jest tyle zgłoszeń, że czarno widzę dostanie się tam mojego dziecka. Druga opcja to klub malucha, tam mam dzwonić po 2 kwietnia. I jeszcze pisałam Wam kiedyś o takim przedszkolu, co przyjmuje takie małe dzieci. Dzisiaj tam byłam i dyrektorka mi powiedziała, że Wiktoria napewno odpadnie na komisji (bo za mała, a wcześniej mówiły mi nauczycielki co innego

) i że mam przyjechać na początku czerwca i ona zobaczy ile będzie dzieci i może ją przyjmie na próbę jakby było miejsce. Dochodzę do wniosku, że pewnie nigdzie się nie dostananie

Na wychowawczym jestem do końca roku, ale chciałam wrócić już od września. Byłam nawet u siebie w pracy i też by chcieli żebym wróciła. I też myślę, że jak dziecko ma 2 latka to potrzebuje kontaktu z innymi dziećmi. Czasami to mam wrażenie, że Wiki nudzi się ze mną w domu:-( I jeszcze mam pytanie: ile u Was kosztuje czesne w klubie malucha? U nas miesięcznie 800zł, bez wyżywienia