Uwaga!
Dla Gusi, Pirzonka, aniajw, Kingud - postanowilysmy napisac do admina by dal Wam dostep do zamknietego.
Dam znac kochane kiedy to nastapi...:-) Dzieki za cierpliwosc![]()
Bardzo dziękuję

Wiele to dla mnie znaczy:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwaga!
Dla Gusi, Pirzonka, aniajw, Kingud - postanowilysmy napisac do admina by dal Wam dostep do zamknietego.
Dam znac kochane kiedy to nastapi...:-) Dzieki za cierpliwosc![]()

Słyszałam opinie, żeby (zwłaszcza dziewczynkom) nie dawać za dużo tego mięsa, bo kurczaki, żeby szybciej rosły dostają dużo hormonów
I częste jedzenie tego mięsa powoduje podobno szybsze dojrzewanie

,nastepnie gorska wspinaczka (mamy nie malą gorke z gruzem,ktorą musimy wywiesc ale zawsze brak kasy:-(),roznoszenie kamyszkow(ktore mamy przygotowane pod iglaki) po calej dzialce,i bieg przez przeszkody(przez skalniak i dzrzewka)- gonitwa za dzieciakami , ktore biegaja z pilka.i wola eeeeej,eeeeeeeeej.

.
,wyciagnelam na spacer mojego M ,i mlody dal taki popis jak nigdy
jakie to moje dziecko uparte
,on ma szplina na tle samochodow,wiec stwierdzil ,ze sobie podotyka -no ok ,ale jak zaczol lizac to myslalam ze wyjde z siebie,a on zaczol wyc jak opentany chisteria jakiej jeszcze nie bylo.

:-(

a niezoraganizowaniem się nie przejmuj, początki są trudne, z czasem nabierzesz wprawy ;-)

,predzej ja zasne od niego,a robi sie taki cwaniaczek, ze kiedy ja klade sie do łozka to on dopiero sie tez kladzie i pojakim czasie zasypia,od czasu do czasu karze sie poglaskac po pleckach.a kiedy ja sie krece i widzi ze cos jeszcze robie to skacze,fikolki prubuje robic az ciarki nie przechodza nie raz, krzyczy ama taki piskliwy donosny glos,ze glowa boli.
Dzieki za cierpliwosc

i z chęcią jadłby każdego dnia ;-) na śniadanie parówkę, na kolację jajo 
minął bardzo przyjemnie ;-) i męcząc