reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia wklejam fotkę naszego wariata, a kaganiec zeżarł, bo był skórzany (pewnie z metalowym by sobie nie poradził), na dodatek chyba go nie miał ani razu, albo raz -nie zdążył się z nim zaprzyjaźnić:baffled:

reklama
Jaki piękny... :-)
Uwielbiam takie wielkie psiaki - z uszami, ogonem i wszystkim co pies mieć powinien :-) Kiedyś będziemy mieć takie cudo - póki co, po domu latają dwa futra ;-)

Zazdroszcze planow wakacyjnych - my raczej nie wybedziemy nigdzie - w zeszlym roku okupowalismy plaze nad naszym morzem. W tym roku konczymy domek i przeprowadzka sie szykuje sierpien/wrzesien - wiec na wyjazd nie ma szans. W przyszlym roku sobie odbijemy:-) .

Piesek sliczny:-)

Wczoraj bylam u lekarza - wszystko u nas ok. Serducho bije jak najete.
Ze wzgledu na zeszla ciaze kiedy to przyplatala mi sie cholestaza ciezarnych (problemy z watroba) musze sie juz udac na konsultacje do hepatologa. ALe poki co objawow brak - wiec licze ze teraz przetrwam bez tej dodatkowej atrakcji:-) .

Co do cyferek - wyznacznika ilosci postow - pamietam jak zalezalo mi juz wkroczyc do grona "fanek". A teraz widze ze kolezanki szybciutko uporaly sie z tymi etapami:-) .

reklama
ania ciesze sie że twoje zdrówko i dzidzi dopisuje, oby tak dalej, zagladaj do nas częsciej, jak widzisz gaduły z nas straszne i niewiadomo kiedy dołączyłysmy do grona fanek, niektóre to nawet fan-atyczki hihih, np. ja:)
Buziaki:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry