reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Zajrzę. :-)
A najlepsze jest to, że my nadal nie wiemy jakie wybierzemy imiona i nie mamy nawet pomysłów, już wszystkie propozycje się nam "przejadły" :eek:. Nawet ta Zuzia już nam się znudziła. Chyba za wcześnie się za to wzięliśmy. :-D Trudno, najwyżej będziemy improwizować. :-p

reklama
Zajrzę. :-)
A najlepsze jest to, że my nadal nie wiemy jakie wybierzemy imiona i nie mamy nawet pomysłów, już wszystkie propozycje się nam "przejadły" :eek:. Nawet ta Zuzia już nam się znudziła. Chyba za wcześnie się za to wzięliśmy. :-D Trudno, najwyżej będziemy improwizować. :-p

Jak zobaczycie niunie napewno będziecie wiedzieć jak mają mieć na imię :tak: :-)

Witaminka znam ten ból ja też nie jestem na 100% zdecydowana, na razie na 99%, ale myślę że jak już urodze i zobaczę moje szczęście to od razu będę wiedziała. Ostatnio to nawet pisałam na kartce jak imię pasuje do naszego nazwiska :-).

:zawstydzona/y: :-) dziewczynki dziękuję wam bardzo za życzenia:-) :happy:
o 10tej wróciłam do wyra i wstałam jakieś pół godz temu, już nie jestem taka nie przytomna, jak byłam, ale za to taka "rozklejona"
no nic, przeżyję:tak:
witaminko witaj! i pisz co u was:tak:

Witaj witaminko:D dobrze cię miec spowrotem:D
Z imieniem u nas sytuacja odwrotna: Kot wreszcie się przekonał do imienia Wiktor, ale już nie chcemy nic zmieniać- tak sie przyzwyczailiśmy i cała rodzinka też :tak: Więc mimo że imię Wiktor nam się baaardzo podoba zostanie Eryk:):tak:

Witaj witaminko:D dobrze cię miec spowrotem:D
Z imieniem u nas sytuacja odwrotna: Kot wreszcie się przekonał do imienia Wiktor, ale już nie chcemy nic zmieniać- tak sie przyzwyczailiśmy i cała rodzinka też :tak: Więc mimo że imię Wiktor nam się baaardzo podoba zostanie Eryk:):tak:
to macie imię dla kolejnego potomka:-D :tak:

Boże jak to moje dziecko się rozpycha!!!
Moje też :baffled: Chyba wybrało "trzecią drogę" i skończę jak w "Dziecku Resemary" :baffled:

Kachasku najlepszego!!! :-)

Witaminka witaj i oby net już nie wariował!

Kotek Małż naprawi kompa? Jak ja nie lubię takich akcji - czuję się wtedy totalnie bezradna, cholera nie to pokolenie :eek:

Odliczam godziny do końca pracy - jeszcze jutro 8 i NIGDY WIĘCEJ (w każdym razie, tam ;-))

reklama
Do góry