Dziewczyny co studiuja -
POWODZENIA zycze kazdej z was -pisalam juz wczesniej, ze
podziwiam. Jestescie bardzo dzielne
W sumie sie ciesze ze jakos sie jeszcze trzymamy - (choc ja tez juz doczekac sie nie moge) ja mam wizyte w srode i jestem strasziwie ciekawa co i jak - mam nadzieje ze bedzie usg - ale nie wiem niestety bo ide do nowego lekarza...mam sie tez umowic z jakas polozna by elegancko dac jej grosza by mi przyjechala na porod (dlatego tez zmieniam szpital bo tam wolno)

wlasnie zamowilam juz ostatnie pozycje z listy: nosidelko do auta i chuste do noszenia dzidzi - kolyske juz mi przyslali - w koncu!
no i tak jakby wszystko mam dla malej - lista zostala sukcesywnie zakonczona i uff...teraz bedzie mi nudno bo fajnie bylo planowac i kupowac...
nio - tak w ogole dziewczyny to malenstwo obudzilo mnie o 6 rano takim kopniakiem ze myslalam ze sie zloze w pol - no i ...- spac juz nie spie bo nie moge i tyle u mnie nowosci ;-) hehe kurcze jak to bedzie potem bo ja poprostu uwielbiam spac
zastanawiam sie jeszcze nad jednym tak z czystej ciekawosci - jak to jest z karmienem dziecka w brzuszku - czy ono pije wody plodowe kiedy chce - czy dostaje papu jak my zjemy?? bo zauwazylam ze to moje sie awanturuje strasznie a potem jak zjem - tak 15min i pobryka sobie i spokoj ...co myslicie ?
Gdzies juz czytalam ze cos do pol godziny dostaje jak my zjemy...no ale wody plodowe tez pije-czytalam na ten temat juz ale poprostu najnormalniej w swiecie - nie pamietam
milego dzionka wam zycze i do napisania potemmmm.