reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

sms od Pyci

pisalam juz do kachaska ale nie odpisala,jak wy sie trzymacie,czy ktoras juz urodzila,ja jeszcze w dwupaku ale jezeli nic sie nie zmieni pod koniec tyg to mam rodzic,ale do porodu zostane w szpitalu,pozdrowienia dla wszystkich czerwcoweczek

sms ood kotka

jestem w dwupaku,choc szyjka skrocona na 1cm,mam problem z kompem,czekam na meza,w sobote powinno byc naprawione wiec od razu sie odezwe,pozdrawiam Was serdecznie

reklama
powiem wam, ze ja tez nie lubie jak ktos inny mi w domu sprzata - szczegolnie moja mama - bo wszystko mi poprzestawia po swojemu (ona to jest pedantka). Jesli chodzi o sprzatanie to ja sie tym jakos nie przejmuje specjalnie - jakos bedzie - mysle ze Moj sobie poradzi z jakimis drobnostkami (on akurat lubi pomagac w domku od czasu do czasu )i tez staram sie na bierzaco miec jako taki porzadek - choc ze mnie tez maly balaganiarz, ale teraz jak siedze w domu i sie mam na balagan patrzec to wole nie i wstaje i sprzatam. Co mnie bardziej martwi to papu - bo ja takie wegetarianskie rzeczy gotuje i obawiam sie ze bede musiala sie obejsc bez swoich obiadkow przez jakis czas...Bo M nie jest za dobrym kucharzem ;-) aleee spoko luzzz...damy rade.

Fantazja - jesli chodzi o wyjscia twojego ukochanego wieczorami to coz....coz...
pewnie jest jak mowi - chce sobie odpoczac przy piwie i ...hehe"uzyc wolnosci" poki moze - choc co za duzo to nie zdrowo :tak:.I taaa jest to cholernie niesprawiedliwe bo my ...nooo nam sie szalenstwo skonczylo jakies 8 m-cy temu:wściekła/y::-):-):-)

M raczej bierze mnie ze soba wiekszosc czasu, nawet na piwo ze swoimi kolegami hehehe dobre - choc nie wychodzimy na piwko jakos czesto ostatnio...
hmm czasem tez wiem, ze moj z grzecznosci sie pyta czy ide...a widze po jego minie, ze poprostu chce isc odreagowac z dala ode mnie- i ...niechhh idzie - tyle ma ;-)

U mnie po 8 za kilo.
A w ogole to mam pytanie do dziewczyn z Wawy - gdzie rodzicie? A noz sie spotkamy:confused::happy:
Ja planuję w Bielańskim - i mam nadzieję, że się uda...

Tak czytam co piszecie o narzucających się z pomocą... No ciekawa jestem jak to u nas będzie - póki co moja mama jakoś się nie aktywizuje (jakoś nigdy takiej potrzeby nie czuła) a teściowej w domu nie zniosę za długo - i ona to czuje ;-) Wychodzi na to, że będziemy sami. Może to i dobrze...

Dorotka dzięki za wieści :-)

Lecę troszkę z nóg... Dobrej nocki.

Witam w dwupaku!!!
brzuchol twardy ,ale mam nadzieje ze przetrwam te dwa dni:tak:

No tak Fantazja - z ciebie prawdziwy ranny ptaszek. A meza budz! a co hehehe Chodz glosno, wal garami w kuchni ;-)

Ja wstalam o 7 wyexmitowalam M do pracy - i teraz popijam herbatke z lisci malin tylko nic nie moge zjesc bo bede miala badania krwi dzis :baffled: aaa jakkkaaa glodna jestem:-p

za to zaraz po badaniach umowilam sie z kolezanka i mam nadzieje cos przekasne na miescie ;-)

cześć laski!
melduję, że przyjechała moja mama i mogę mieć teraz mniej czasu na neta. dorotko dziękuję za eska (niestety nie słyszałam):no: przeczytałam o północy i nie chciałam tak późno odpisywać. po wizycie u gina: rozwarcie na 2 palce, zafundował mi mały masażyk (ałaaa i do dzisiaj plamienie) i powiedział, że do 6go nie powinnam donosić (ponoć fizycznie niemożliwe). no i dobrze:tak:
pozdrowionka od Pyci:-D

reklama
Do góry