reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek - zazdroszczę - to jeszcze przede mną. Ja mam na razie fotelik i też, jak Jolka, jestem zadowolona że przynajmniej jeden wybór mniej. Też teraz jestem na etapie łóżeczka. Ale ja już wybrałam - będzie biała Laura z Drewexu. Tylko szukam teraz najtaniej. Jak na razie znalazłam takie miejsce na necie (jakaś hurtownia w Poznaniu). No i allegro pod tym względem jest czaderskie. Ale koło nas jest jeszcze hurtownia w Zabrzu - gdyby tam były przystępne ceny to wolę na miejscu - nie trzeba za transport płacić.

A teraz pytanie z innej paczki. Dostałam od jednej z Was czerwoną kartkę za tabelkę z czerwcówkami. :-( Mogę sobie wyobrazić jak to wyglądało. Te ikonki od kartek są w tym miejscu gdzie w każdym innym forum znajduje się ikonka od prywatnej wiadomości. Tylko teraz pytanie co z tym zrobić. Bo jak każda będzie mi wystawiać taką laurkę to już niedługo mnie nie wpuszczą na forum :szok:

reklama
hmmm:( no nieciekawa to informacja; możemy jakieś sprostowanie napisać? i do kogo?
jak ciebie nie wpuszczą to dramat będzie na forum....
ja bym wytłumaczyła tylko powiedzcie komu, czy to automatycznie działa?

Sorga, już się zdążyłam wywiedzieć. Jak mi nie wystawicie kolejnych :)-D) to po dziesięciu dniach wygaśnie :tak:

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą kartką???:zawstydzona/y:
Efilo gdzie wypatrzyłaś to łóżeczko, bo a też prawie na nie już jestem zdecydowana :-)
Na allegro komplet z szufladą i materacem kosztował 349zł ale jakoś ostatnio nie widziałam tej opcji :-(

Kochasek super! Nam wózek też dał dużo radości - nawet planowaliśmy wyjść z nim, ale jakoś tak głupio jakby ktoś zajrzał :zawstydzona/y:

Jolka strasznie jestem ciekawa miny Twojego szefa :-)

Sorga :-D :-D :-D

Efilo nie mam pojęcia...:eek: Może zwróć się do moderatora :confused:
A łóżeczko wybrałaś z jakiego drewna? Tak z ciekawości pytam - bo większość jest z sosny (jak widać, też jestem na tym etapie ;-) ).

łóżeczko i fotelik też mamy już od miesiąca- dostaliśmy od znajomej, która nie wiedziała, co z tym zrobić :-D więc trochę wydatków odpadło :)
kasa zaoszczędzona:tak:, ale zostanie wpakowana w naszą brykę :sick: no cóż świat byłby zbyt piękny, żeby wszystko się układało, tak jak powinno...

Czesc babeczki,
ja w tym tygodniu smigam na glukoze - przy pierwszej ciazy wypilam bez cytryny - zakladam ze i tym razem sie uda:-) .

A teraz ni z gruchy ni z pietruchy zamieszcze swoja fotke ze slubu:-)

ania_slub.jpg

reklama
My tez mamy lozeczko z Drewexu z szuflada na dole. Nadal sie nie rozlecialo :-) - a juz 1,5 roku uzytkujemy:-) . Jasiowi sprawimy inne loze:-) .

Do góry