reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

izka może nie będzie tak źle;) 11 to dolna granica...
ja dawno nie stałam na wadze, więc nie wiem dokładnie ile przytyłam (chyba muszę w końcu kupić wagę), miesiąc temu było prawie +5kg, jadłabym co chwilę, najlepiej pomarańcze na zmianę z zupami i chlebkiem z pasztetem i pomidorkiem, albo kremem czekoladowym i dżemem... ale mimo to myślę, że nie przytyję jak koleżanka - ponad 30 kg:szok:

reklama
tak tylko apropos tych extra kilo w czasie ciazy to powiem, ze ostatnio bylam na imprezie rodzinej i byla tam taka sliczna zona kuzyna mojego -piekna "blondie" z malenkim brzuszkiem (mimo ze to 7 miesiac) ... no moze nie malenki ale mniejszy od mojego ( a ja jestem w 5) ona nic nie przytyla taka sliczna buzka ze slicznymi nozkami bo miala spodniczke MINI! hehehe
a ja 5 kg. do przodu w spodniach z dresu bo mi wygodnie - to byl koszmar.
...jak rozmawialysmy przy stole to wiecznie gadala o tym, ze sobie nie pozwala na slodycze itp. No kurcze wiec sprobowalam diety na jeden dzien bo mi glupio przy tej "lali" i ... hehehe niestety nie wychodzi. Serio. Nie moge NIE JESC slodkiego, a najlepsze ze przed ciaza w ogole nie za bardzo mi sie chcialo... i co tu zrobic...echhh

A ja właśnie niedawno wróciłam z pracki ;-)
I dyr został uświadomiony :-D nawet nie był bardzo zły (ale trochę się zdziwił;-) ) i zgodnie z moją sugestią przydzielił mi salę blisko WC ;-) i czajnika :tak:. Od środy zaczynam fucjonować na jednym poziomie i wchodzę po schodach tylko przed i po pracy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry