Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)

nie kojarzęKachasek - to przewalone!;-).
co?
post kontrolny;-) coś mi się z forum dziejejakieś starocie mi wyświetla jako nowe
![]()
To zupełnie jak jamam teraz bąble na wszystkich palcach nożnych![]()
Wybrałam się do CH w uroczych pantofelkach na niziutkim - ale jednak - obcasie
Wracałam z równie uroczych gumowych japonkach 
Moja teściowa już walnęła kiedyś tekst (jeszcze nie byłam w ciąży) na głupie gadanie mojego taty (do Małża - "tata daj brata") że Piotruś jest jeszcze za mały i że nie potrzeba intruza
Mało mnie szlag nie trafił. Oczywiście potem tego nie powtórzyła, ale to obrazuje jej prawdziwe uczucia - z resztą, teksty "nagrywajcie Piotrusia guganie, bo już za rok gugania nie będzie" (cholera, ale będzie guganie kogoś INNEGO
) wciąż się powtarzają... I jakoś nikt z rodziny Małża nie pyta o Juniora
Gdy się urodzi, pewnie postawimy sprawę na ostrzu noża - albo jednakowe traktowanie, albo nie będą mieli kontaktu z ŻADNYM z wnucząt 

.
. I całuski dla 
. Boje sie tylko że nie dam rady karmic piersią, karmienie jednak wymaga troszke czasu, a co w tym czasie z Laurą?
. Kiedy będziecie w tych Chałupach? My co roku jeździmy z mężem na jednodniową wycieczke na Hel, tylko niestety myślałam że do Polski jedziemy około 20 czerwca, ale chyba dopiero na poczatku lipca się uda. Ale jakby co chetnie bym sie spotkała.
. Ja tez wciąż pamiętam ten przybornik na łóżeczko
.
.
, ale reakcja była super, tata od razu po piwo poleciał zeby opić wiadomość. Rodzina męża jeszcze nie wie, nie zasługują na to żeby tak szybko im mówić:-(.
Nie mogą tak bezobjawowo! W takie upały jeździmy sobie na działeczkę i tam w cieniu drzewek Zu wojuje w piaskownicy i na huśtawce. W piaseczku to dwie godziny siedzi
Wystarczy tylko pilnowac by nie jadła, choc to czasem nierealne.
.