reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

o ja, jakie maleństwo kochane, aniu.g super sie spisałaś, tez chciałabym taki poród i żeby było we mnie tyle spokoju. Kurde teraz każde mrowienie w podbrzuszu bedę uważać za początek... :-D:tak:

reklama
Aniu poród prawie jak marzenie- szkoda tylko że mąż nie zdążył dojechać ciut wcześniej, teraz będziemy sobie życzyć takich jak twój :-)

Sorga ja piję kawowe i smakuje nieźle, ale nie mam jeszcze odniesienia do innych smaków bo nie spróbowałam.

Aniu, jeszcze raz gratuluje. Super facet z tego Twojego Synusia. I jaki kochany - nie wymęczył Mamusi.:-D Oj żebyśmy wszystkie tak szybciutko się zebrały.

Aniu wielkie, ogromne gratulacje!!!!

Niesamowicie brzmi relacja z Twojego porodu - no faktycznie bajka :-)
A Piotruś śliczny - Małż mi się rozczulił :-) Jejku, jak fajnie...

no no no! coraz mniej nas w dwupaku! gratulacje!!!!
u nas wszystko "pozamykane", dzidzia waży 2,5kg, ale skubaniec znów się przekręcił i jest pupą w dół...
buziaki!

Aniu gratulacje :-) Opis super no i dzieciaczek super;-) No to ktora nastepna???

Dziewczy wroce do Karmi - dzieki za info;-) - bede pic ;-) Pilam wczoraj malinowy - polecam (mi smakuje bardziej niz orginalny).Innych jeszcze nie probowalam, ale dzis moze sobie kupie jakis jak bedzie goraco:-D

reklama
wiecie co kobitki -tu chyba prosba do Efilo - juz czas uzupelniac tabelke o dane naszych dzieciaczkow co nie? ;-)

aleee jazda...no patrzcie hehehe jak tym dzidziom spieszno:-D

Do góry