reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

nawet kosze na smieci przetrząsnełam, mama poszła dzwonic do przedszkola,czy norbert ich nie ma bo ja juz nie wiem

reklama
eh martuś jak pech to po całości :( a K też nie wie gdzie mogą być ?

to juz chyba tylko sw. Antoni ci zostaje :zawstydzona/y:

znów mi bark nawala cholerka jasna... wymysliłam tort w kształcie kinder niespodzianki .. musze jeszcze teraz tylko wykombinować proporcje i jak go zrobić :-)

i nie zachwalaj tak andariel, bo nie dość, że mądra, oczyta to jeszcze piękna...:oo2:...:-D
!
No właśnie - rzyg rzyg rzyg :D

Felkaa - tescowe babeczki to te, o ktrych Aestima pisała - nadzienia super, ale skład tych babeczek (gotowce) jest niefajny. Ale tak jak pisałam - gdybym nie zakładała, że moje dzieciaki (a zwł.Ninka) pożre na raz 5 sztuk, to pomysł kuszący, bo nie trzeba piec.
Felkaa - bo babeczki są podzielne (o to mi chodziło, źe nie krojone z całości, tylko każda osobno) :p
asinka - ja również nie mogę uwierzyć w marudzącą Ninkę - to złote dziecko??? Dobrze, że rzyganko minęło! Co do auta to współczuć tylko. Tyle czekania i jeszcze kasy do utopienia:/
Marta - oj tak, jak się rypie to zbiorowo:/ a może np.Norbert gdzieś schował kluczyki w zabawie? Pytałaś? I co jest Kacperkowi że tak bardzo chory? Myślisz, ze to przez zimnicę w tym ośrodku? Mam nadzieję, źe na tę chwilę sytuacja opanowana i Ci lepiej.

Powiem Wam, że my równieź się nie staraliśmy specjalnie jeśli chodzi o prezent dla Leo. Wyszedł rowerek, taki składkowy (choć np.teście - podpadli mi to sie będę czepiać, a co!-najpierw niby mieli się składać,a potem jednak teściowa zakupiła nudną grę za kilka złotych i dała). Ale moja mama i siostra stanęły na wysokosci zadania, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Bardziej się Ninka już nakreca na prezent urodzinowy - przedszkole bardzo pomaga w takim nakręcaniu:sorry2:obiecałam jej Madzioolkową Roztańczoną Angelinę - jak zobaczyla na zlocie to zaszyła się z nią w kąciku i nie było jej dobre pół godziny, a potem wciąż o niej gadała.

Dobra, czas spadać na dwór (istne piekło, ale zakupy same się nie zrobią, a ja obiadu nie mam). To do potem:) a wieczorkiem foty:)

Ale jestem zła lekarz odwołał wizytę i kolejny dzień czekania. Wku.rwia mnie to, tak jest z tym NFZ jak nie idziesz prywatnie to zawsze COŚ im wypada..... Grrrrrrr

ironia odważna jesteś (jajo - tort;-)), ja raczej chyba będę bazować na sprawdzonym przepisie na ciacho i go jakoś udekoruje, np naokoło biszkopty te podłużne i przewiąże wstążką...
andariel rzyg:-D:-D:-D i za to Ci lubię - skumałaś mnie:-D:-D:-D to ja gapa, bo nie zauważyłam, że te babeczki (Aestimy) kupne; a co za gre kupiła teściowa? no ja Wam pisałam wczoraj, że siostra M kupiła Emi perkusje... ale z tego co M mówi to drewniana:shocked2: z dwoma 'talerzami' - jestem jej ciekawa, a co teściowie kupią na dzień dziecka i urodziny to strach się bać...
Doggi ale na jutro udało Ci się zarejestrować?

M dziś wcześniej kończy to jedziemy z Emi na takie małe fontanny, niech się gadzina popluska bo temperatura daje popalić, to na placu zabaw nie wytrzymamy

Ostatnia edycja:
Udało nie udało ma lewo mnie wcisnela tesciowa jakoś ale jak będzie za dużo bab to kolejne 2 tyg czekania... Bo lekarz sobie jest w gryfowie.... Pójdę jutro na wizytę ale później poszukam prywatnie, NFZ mnie wykańcza

reklama
Do góry