reklama
eh martuś jak pech to po całości
a K też nie wie gdzie mogą być ?
to juz chyba tylko sw. Antoni ci zostaje
znów mi bark nawala cholerka jasna... wymysliłam tort w kształcie kinder niespodzianki .. musze jeszcze teraz tylko wykombinować proporcje i jak go zrobić :-)
to juz chyba tylko sw. Antoni ci zostaje
znów mi bark nawala cholerka jasna... wymysliłam tort w kształcie kinder niespodzianki .. musze jeszcze teraz tylko wykombinować proporcje i jak go zrobić :-)
andariel
mama super dwójki :]
No właśnie - rzyg rzyg rzygi nie zachwalaj tak andariel, bo nie dość, że mądra, oczyta to jeszcze piękna......
!
Felkaa - tescowe babeczki to te, o ktrych Aestima pisała - nadzienia super, ale skład tych babeczek (gotowce) jest niefajny. Ale tak jak pisałam - gdybym nie zakładała, że moje dzieciaki (a zwł.Ninka) pożre na raz 5 sztuk, to pomysł kuszący, bo nie trzeba piec.
Felkaa - bo babeczki są podzielne (o to mi chodziło, źe nie krojone z całości, tylko każda osobno)
asinka - ja również nie mogę uwierzyć w marudzącą Ninkę - to złote dziecko??? Dobrze, że rzyganko minęło! Co do auta to współczuć tylko. Tyle czekania i jeszcze kasy do utopienia:/
Marta - oj tak, jak się rypie to zbiorowo:/ a może np.Norbert gdzieś schował kluczyki w zabawie? Pytałaś? I co jest Kacperkowi że tak bardzo chory? Myślisz, ze to przez zimnicę w tym ośrodku? Mam nadzieję, źe na tę chwilę sytuacja opanowana i Ci lepiej.
Powiem Wam, że my równieź się nie staraliśmy specjalnie jeśli chodzi o prezent dla Leo. Wyszedł rowerek, taki składkowy (choć np.teście - podpadli mi to sie będę czepiać, a co!-najpierw niby mieli się składać,a potem jednak teściowa zakupiła nudną grę za kilka złotych i dała). Ale moja mama i siostra stanęły na wysokosci zadania, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Bardziej się Ninka już nakreca na prezent urodzinowy - przedszkole bardzo pomaga w takim nakręcaniu
obiecałam jej Madzioolkową Roztańczoną Angelinę - jak zobaczyla na zlocie to zaszyła się z nią w kąciku i nie było jej dobre pół godziny, a potem wciąż o niej gadała.Dobra, czas spadać na dwór (istne piekło, ale zakupy same się nie zrobią, a ja obiadu nie mam). To do potem
ironia odważna jesteś (jajo - tort;-)), ja raczej chyba będę bazować na sprawdzonym przepisie na ciacho i go jakoś udekoruje, np naokoło biszkopty te podłużne i przewiąże wstążką...
andariel rzyg

i za to Ci lubię - skumałaś mnie

to ja gapa, bo nie zauważyłam, że te babeczki (Aestimy) kupne; a co za gre kupiła teściowa? no ja Wam pisałam wczoraj, że siostra M kupiła Emi perkusje... ale z tego co M mówi to drewniana
z dwoma 'talerzami' - jestem jej ciekawa, a co teściowie kupią na dzień dziecka i urodziny to strach się bać...
Doggi ale na jutro udało Ci się zarejestrować?
M dziś wcześniej kończy to jedziemy z Emi na takie małe fontanny, niech się gadzina popluska bo temperatura daje popalić, to na placu zabaw nie wytrzymamy
andariel rzyg

i za to Ci lubię - skumałaś mnie

to ja gapa, bo nie zauważyłam, że te babeczki (Aestimy) kupne; a co za gre kupiła teściowa? no ja Wam pisałam wczoraj, że siostra M kupiła Emi perkusje... ale z tego co M mówi to drewniana
z dwoma 'talerzami' - jestem jej ciekawa, a co teściowie kupią na dzień dziecka i urodziny to strach się bać... Doggi ale na jutro udało Ci się zarejestrować?
M dziś wcześniej kończy to jedziemy z Emi na takie małe fontanny, niech się gadzina popluska bo temperatura daje popalić, to na placu zabaw nie wytrzymamy
Ostatnia edycja:
Udało nie udało ma lewo mnie wcisnela tesciowa jakoś ale jak będzie za dużo bab to kolejne 2 tyg czekania... Bo lekarz sobie jest w gryfowie.... Pójdę jutro na wizytę ale później poszukam prywatnie, NFZ mnie wykańcza
reklama
tylko, że prywatnie to pewnie ze 100zł za wizytę będziesz płacić...?
a dalej w temacie urodzin, tu fajny pomysł na mini tort, można zrobić z jakiegokolwiek sprawdzonego przepisu na babeczki
How To Make Mini Cakes
a dalej w temacie urodzin, tu fajny pomysł na mini tort, można zrobić z jakiegokolwiek sprawdzonego przepisu na babeczki

How To Make Mini Cakes