reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Martadelka, czytałam namiętnie fora adopcyjne i inne strony poświęcone temu tematowi i wszystko zależy od ośrodka adopcyjnego - prawo jest tak ogólnikowo skonstruowane, że pracownicy ośrodków tak naprawdę ustalają zasady. Niestety, w większości wymagają zaświadczenia o bezpłodności... Ale będziemy walczyć! :-)

reklama
zozla to mocno wam kibicuje zeby spelnilo sie wasze marzenie:)
dubeltowka jak ja ciebie kochana rozumieim, u mnie sie juz pojawily bole wokol serca:/

bylismy na spacerze, zimno ale chociaz odrobine slonca jest....

Witajcie...
Sto lat nic nie pisałam, ale podczytuję w miarę regularnie- oczywiście jeśli mam czas, ale jakoś ciężko mi się wbić w dyskusję.. Teraz mam chwilkę bo mała śpi.
Przede wszystkim Trasiu gratuluję i trzymam kciukaski. Narobiłaś mi smaka na drugie dziecko... Ale chwilowo muszę się wstrzymać niestety.
Aestima mieszkanko bardzo ladne. Przechodni pokój to fakt niespecjalnie mi by się widział, ale jak tylko na trochę, przy małym dziecku jest do przeżycia.
Zołzik ja Ciebie cały czas podziwiam za decyzję o adopcji. Moja koleżanka 3 lata temu adoptowała chłopca, ale u nich w grę wchodziła niepłodność. Mieli kilka prób in vitro, niestety negatywnych, zadłużyli się na to na maksa, ale teraz przy małym Tomciu sa najszczęśliwszymi rodzicami pod słońcem.

No i maruda się obudziła, to się napisałam....

hej
Trasiu pisałam ci sms-ka - gratuluję!!!!!!!!!!!!!! i trzymam kciuki żeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&
nie mam chwili czasu zeby do was zajrzeć, w pracy sajgon wczoraj organizowałam szkolenie i cały dzień w d...
a w domu ciągle coś, jeżdżenie do psa, załatwianie na roczek, ksiadz, catering, tort, zakupy itp. latam jak głupia...
poczytałam na szybko ale odpisze wam później - obiecuję:zawstydzona/y::-)

Witajcie!
Ledwo żyję, Mai idzie górna lewa dwójka (nareszcie! ale kolejność przyznacie dziwna). Już rano przeczytałam tą cudowną wiadomość i cieszę sie jak głupia:-D Nie mogłam jednak odpisać, bo Maja dosłownie wisi na mnie i wyje na zmianę z piszczeniem...nawet nie zasnęła dziś w łóżeczku tylko u mnie na rękach i co chwila bidula się budzi... trasiu kochana gratuluję i trzymam za Was kciuki! Oby ta ciąża oszczędziła Ci niedogodności poprzedniej! Na pocieszenie powiem Ci, że moja koleżanka pierwszą ciążę znosiła źle, od 31 tyg była strasznie opuchnięta, a drugą(zaciążyła po 9m-cach od cesarki) rewelacyjnie. Zero opuchlizny, autem jeździła do końca i dom do tego wykańczała!!! I Tobie życzę właśnie takiej ciąży!!!
A teraz nadrabiam, ale nie wiem czy zdążę wszystko przeczytać a tym bardziej odpisać, Maja pewnie zaraz się obudzi

trasia powiedzialas juz rodzicom'? :-D

bylam na targu.. i stowke zostawilam i nawet nie wiem na co :eek::crazy: SAME warzywa i mieso zadnych ciuchow czy kosmetyków :confused2:

cześć saffi:-) my się chyba 'nie znamy' bo odkąd jestem z czerwcówkami nie pamietam, żebyś pisałam, więc się z Tobą teraz witam:-)
kati powodzenia w przygotowaniach
moon cierpliwości do Majeczki życzę

No witaj Martadelka. No raczej się nie znamy... Ja ostatnio piszę z duuuużymi przerwami, a na czerwcówkach jestem niemal od początku ciąży ;)

haha a ja wlasnie zjadlam truskawki z czekolada mietowa i ogorkiem kiszonym :) znaczy okres sie zbliza wielkimi krokami :-D

reklama
Do góry