reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witam z wieczorka. Dzieciaki śpią, więc mam chwilę :)
Głupio mi, że tak wpadam raz na jakiś czas, i takie przestoje mam :s Jakoś kompletnie nie ogarnięta jestem. Podziwiam, że macie na wszystko czas :) Poczytałam kilka ostatnich dni, w przerwach oczywiście ;)

Andariel, jakbym czytała o sobie. Też mam ostatnio dość wszystkiego. Jędolące dzieciaki doprowadzają mnie do pasji. Jestem nerwowa i nie mam cierpliwości. D. mnie wkurza, atmosfera tego domu też i mam ochotę się zabrać i wyprowadzić. Ostatnio nawet rozwód mi po głowie chodzi :baffled:

Larvunia, trzymam kciuki za sprawne odcycowanie :)

Doris, ja po jakimś miesiącu od odstawienia Ady chciałam zobaczyć jak zareaguje na pierś, ale chyba zapomniała do czego służy :)

Aestima, jesteś bezbłędna ;)

Dubeltówka, pochwal się koniecznie efektem końcowym tatuażu :)

Asinka, widzę że decyzja zapadła co do wzoru :) Ja na razie szukam inspiracji, później będziemy robić projekt. Już wiem mniej więcej co chcę i gdzie :) Teraz jeszcze te wizje przenieść na papier. Termin oczekiwania tak ok 2 miesięcy, więc mam trochę czasu. Do tego stary do poprawki (11 lat temu robiony) :szok: i ewentualnej przeróbki (sugestia babki), ale jeszcze nie wiem :) A w ramach oczekiwania na tatuuu zrobiłam sobie kolczyk - tragusa :D Fajnie, że udało Ci się z tym grouponem. Ja znalazłam podobną ofertę, cenowo tak samo, ale było napisane, że za większy tatuaż i tak się dopłaca. Odpuściła. Zresztą to nie moje studio było ;)

Podziwiam za cierpliwość, bo ja bym już pewnie na betę leciała ;)

Forever
, mimo, że ja tu rzadko bywam to pamiętam i czekam na info odnośnie spotkania w 3mieście :)

Oglądacie mecz? ;)

reklama
To pięknie Blusia :-) Pochwal się projektem... A jaki masz?? Paczyłam :-D teraz co to ten tragus, ale nie podoba mi się to. Zresztą ja co do kolczyków, to mam konkretne zdanie. W uszach sama wszystkie przebijałam sama, łącznie z kolczykiem w górnej części ucha...
A co do testu, to nie śpieszy mi się... jakoś nie wiem czemu :-p Sz.to już chodzi i mnie po brzuchu gładzi :-)
A mecz ja oglądam i moi kochani Włosi wygrywają :-):-) A mówiłam, że wygrają...
Co do rozwodu, to... yyyy :-(
A też niedawno zrobiłam prowokację cycową Tymkowi i skończyło się na "be" :-p

Ostatnia edycja:
Konkretne czyli jakie? ;)
Coś czuję, że na tym się nie skończy. Podoba mi się jeszcze jeden, ale ponoć migruje :crazy: Niedobry ;)

No właśnie - wygrali :) D. w pracy z kumplami zakłady robili :confused2: i skubany celnie obstawił wynik. Na piwo będzie miał ;)

I ja zmykam. Przespanej nocki :)

forever nie ma opcji takiego żarcia i tyle - nie tak długo;

mata wodna ponoć zdaje egzamin - my się nigdy nie skusiliśmy jednak;

no i Mały Glut ma gluty jednak - ale takie od wewnątrz coś się kroi, bo charczy bidok i się przez to wybudza, a nic w dziurkach nosowych nie ma; trudna nocka przed nami się zapowiada; poszedł w ruch Olbas Oil (zawsze nam życie ratuje) i od razu małemu lżej; dziś śpi z nami bo nie mam sily by do niego latać kilka razy w nocy; oby na katarze się skończyło, bo jak do tego wszystkiego dołożyć jeszcze przeziębienie (oby nic gorszego) podczas urlopu to ja się chyba od razu utopię w morzu:/

Blusia
aż rozwód? a są widoki na zmianę miejsca zamieszkania czy nie (w kontekście tego, że atmosfera domu Ci nie odpowiada)?

asinka ja też kibicowałam Włochom:tak:
a w nocy śnił mi się Ronaldo:-Dod razu dodam, że nie był to erotic dream (chłopak nie w moim typie, zdecydowanie - jestem w mniejszości?), ot jakieś takie pierdoły z jego udziałem, nawet już dokładnie nie pamiętam;

no i kurde wbrew regułom 5p;-)idę zjeść kanapkę:baffled:

moon
- a Ty wytrwała w diecie? bo ja dziś wrąbałam 3/4 czekolady, jak głupia jakaś, akurat przed morzem; co prawda nie nastawiam się zbytnio na pogodę do opalania w bikini (w sumie to mi zwisa pogoda, byle nie lało bez przerwy bo czekają mnie wtedy wieczorki przy kartach z teściami:baffled:), no ale jednak milo by bylo nie musieć 24h/dobę wciągać brzucha:sorry:

Dzień dobry:baffled:
Dzieci me obudziły się o 6.20 wtf:confused:Jednak bezchmurne niebo nie jest takie fajne. Jestem jak zombie, a dziś trzeba przygotowywać żarełko na przyjęcie dla dziewczyn.
Byłam wczoraj z Emilką o okulisty, wzrok się pogorszył. Nie rozpoznała nawet 10 centymetrowego słonia na tablicy (w okularach) Jestem załamana, tym bardziej, że lekarz poinformował nas, że wraz z wzrostem wada będzie jeszcze bardziej się pogłębiać:-( Dlaczego musiała przejąć po mnie akurat wadę wzroku?????
Przepraszam, że znów tylko o sobie, ale podłamało mnie to trochę i nie mam komu za bardzo się wyżalić. Przy mamie udaję, że się nie martwię bo ona to już w ogóle będzie się zamartwiać, a Darek z kolei opierdziela mnie, że jak zwykle narzekam:baffled:

reklama
hej, u nas pobódka o 5.15 dzisiaj....iiiiihaaaaaaaa :angry::wściekła/y: i ząb mnie tak napierdziela że nie wiem czy wysiedzę w pracy dzisiaj, pół szczęki mnie boli :(:(:(

Dubeltówka daj znać koneicznie jak spódniczki dotrą bo w stresie żyję czy poczta nie nawali (oby nie &&&&&)

Do góry